Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Σε συμφωνία με τον Alpha ήρθε η Πάνια

Σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ήρθε η παρουσιάστρια Ανίτα Πάνια που θα... παρουσιάζει από τη συχνότητά του εκπομπή τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το entertv.

Σε ραντεβού που έγινε αυτή την εβδομάδα στα γραφεία της Κάντζας, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια καθώς συμφώνησαν σχεδόν σ΄ όλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήθελε χρόνια την Ανίτα Πάνια στο κανάλι αλλά η παρουσιάστρια ανανέωνε το συμβόλαιο της με το Alter, σεβόμενη την στήριξη που είχε από το κανάλι του Μπουρναζίου.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η Ανίτα Πάνια θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο απογευματινή εκπομπή, όπως έκανε τόσα χρόνια με επιτυχία στο Alter.

Ο Alpha με τη συγκεκριμένη συμφωνία μπαίνει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης αφού πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την Ανίτα Πάνια, το κανάλι της Κάντζας βρίσκεται μια ανάσα και από την μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη. Ενώ τα βαριά πυροβολικά του σταθμού όπως οι Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Ναταλία Γερμανού, Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη και Βίκυ Χατζηβασιλείου παραμένουν στο οπλοστάσιο του και για φέτος.

Οι κινήσεις που κάνει ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, δείχνουν ότι το φετινό πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ενισχυμένο με πολλές ζωντανές εκπομπές και σίγουρα το ενδιαφέρον για τη μάχη της τηλεθέασης θα είναι πολύ μεγάλο.
entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...