Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Γνωστή σεξοβόμβα βρέθηκε λιπόθυμη σε πάρκο του Λος Άντζελες [εικόνες]

Σαν να μην έφτανε ο πρόσφατος θάνατος του γιου του, τώρα έρχεται ένα νέο χτύπημα να ταράξει τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος είδε την πρώην αγαπημένη του, να γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλα τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με όχι ιδιαίτερα κολακευτικές φωτογραφίες.

Ο λόγος για το πρώην μοντέλο, ηθοποιό και πρώην σύζυγο του Σιλβέστερ Σταλόνε, η οποία μέσα σε 25 χρόνια, εξελίχθηκε απο εκρηκτική σεξοβόμβα σε μία θλιβερή, αδυνατισμένη φιγούρα που πέφτει και κοιμάται μεθυσμένη στα πάρκα.

Η πάλαι ποτέ εκρηκτική Δανέζα, απαθανατίστηκε στη διάρκεια ενός περιπάτου της σε πάρκο του Λος Άντζελες, ο οποίος σε τίποτα δε θύμιζε μία συνηθισμένη βόλτα.

Η 49χρονη δεν πήγε στο πάρκο ούτε για να απολάυσει τη φύση, ούτε για τζόκινγκ, ουτε καν για να βγάλει το σκύλο βόλτα. Ελαφρώς αποπροσανατολισμένη, κάθισε στο γρασίδι, κάπνισε μερικά τσιγάρα, ήπιε ένα μπουκάλι βότκα και έπεσε ξερή για ύπνο επι τόπου.

Η Νίλσεν έχει ιστορικό αλκοολισμού και, πριν από πέντε χρόνια είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, αλλά απ'ότι φαίνεται ξανακύλισε, αποτελώντας το ζωντανό παράδειγμα της κατάληξης ατόμων που στήριξαν τη ζωή τους σε εφήμερη, ανούσια δημοσιότητα.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως ήταν το πανέμορφο μοντέλο και πως κατάντησε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...