Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πήραν εξιτήριο οι γυναίκες του

Στο σπίτι τους βρίσκονται πλέον με το νέο μέλος της οικογένειάς τους η Μαριάννα Τουμασάτου και ο σύζυγός της, ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου. 
 
Η ηθοποιός πήρε χθες εξιτήριο, ενώ ο σύζυγός της περίμενε εναγωνίως να μεταφέρει τις γυναίκες της ζωής του στο σπίτι τους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είχε τυλίξει τη μικρή σε μια ροζ κουβερτούλα και έχοντάς την στην αγκαλιά της κάθισε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Μάλιστα, έξω από το μαιευτήριο τους περίμεναν τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι, και εκείνοι απλώς τους χαμογελούσαν τρισευτυχισμένοι.

Η ηθοποιός γέννησε με καισαρική τομή στο ιδιωτικό μαιευτήριο «Ρέα» και το μωράκι της ζυγίζει τρία κιλά. Ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν έφυγε λεπτό από κοντά της και τη βοήθησε να ξεπεράσει την αγωνία της για τον τοκετό.

Εξω από το δωμάτιο της ηθοποιού βρίσκονταν δεκάδες συνθέσεις από λουλούδια και μπαλόνια, τόσο από συναδέλφους όσο και από θαυμαστές της, με ευχές για τη νεογέννητη μπέμπα τους. Το δωμάτιο της μικρής ήταν πανέτοιμο εδώ και μέρες - φυσικά, σε αποχρώσεις του ροζ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο με πολιτικό γάμο, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέση, με μάρτυρες την Ελενα Ακρίτα και την Ηρώ Λούπη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Βέρα στο δεξί», το σενάριο της οποίας αποδείχτηκε προφητικό για την πραγματική ζωή τους.

Η μικρούλα είναι το πρώτο παιδάκι των ηθοποιών, ενώ δεν αποκλείεται ο θρησκευτικός γάμος τους να γίνει μαζί με τη βάφτιση.

Πάντως, αν τηρήσουν τις παραδόσεις, χρέη νονάς θα αναλάβει η Ελενα Ακρίτα, που ήταν μάρτυρας στον πολιτικό τους γάμο
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...