Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

H έρευνα του ΣΔΟΕ για τα extra των καλλιτέχνων εδώ και τρία χρόνια - Ποιοι "τρέμουν"


Μέσα στο Φθινόπωρο αναμένεται να σκάσουν πολλές βόμβες. Η ιστορία με τον Κιάμο στην Χαλκιδική και τον Πλούταρχο στην Αλεξανδρούπολη ήταν μόνο η αρχή. Αλλά αυτή η αρχή αναμένεται να φέρει πολλά  μπισκοτάκια στους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αποσταλούν τα μαγικά χαρτάκια σε καλλιτέχνες που εδώ και τρία χρόνια σάρωσαν την περιφέρεια για συναυλίες και ενώ αμείφτηκαν πλουσιοπάρουχα δε δήλωσαν ποτέ τα εισοδήματά τους ή δήλωσαν πολύ λιγότερα απο αυτά που έλαβαν.

Το παραμυθάκι είναι γνωστό.

Κόβουμε μια απόδειξη παροχής μουσικών υπηρεσιών 200 ευρώ και η αμοιβή μας φτάνει τα 3, 5 μέχρι και 20 χιλιάρικα για ένα βράδυ.

Η απόφαση του επιχειρηματία απο τη Θεσσαλονίκη ν΄ανοίξει το μαγαζί του παρά το κλείσιμο απο τους Ράμπο του ΣΔΟΕ το προηγούμενο βράδυ έκανε έξαλλο τόσο τον κ. Στουρνάρα αλλά και στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.


Έτσι αποφασίστηκε να βγεί επιτέλους στην επιφάνεια ο φάκελος- έρευνα που τρέχει εδώ και τρία χρόνια αλλά για πολλούς λόγους έμενε στα συρτάρια. Οι λόγοι; Απο αδυναμίες Υπουργών σε τραγουδίστριες μέχρι «σοκολάτες» σε στελέχη του Υπουργείου που αυτή την εποχή ελέγχονται οι λογαριασμοί τους.

Τι στοιχεία έχει ο φάκελος; Έχει τις αφίσες όλων των καλλιτεχνών…τις αντιπαραβολές των εισοδημάτων τους στην εφορία και τις δηλωμένες απολαβές των εκάστοτε χώρων την ημέρα της συναυλίας.

Σχεδόν όλο το βαρύ-εμπορικό- πυροβολικό του Ελληνικού τραγουδιού είναι μέσα…και πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ανάμεσα τους ο Νίκος Βέρτης, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Κοκκίνου, ο Οικονομόπουλος, ο Καρράς, ο Κιάμος, η Παπαρίζου, ο Πλούταρχος, ο Ρουβάς και πολλοί ακόμη Απο την μεριά τους οι επιχειρηματίες έχουν σαστίσει με το νέο μέτρο που θέλει να κατάσχονται οι εισπράξεις της ημέρας-βλέπε Nammos-όταν υπάρχουν ληξιπρόθεσμα χρέη.

Όχι επειδή έχουν εκκρεμότητες αλλά επειδή αυτή η πρακτική θα οδηγήσει πολλούς σε λουκέτο…

Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κι αυτό…Κι ας μείνουν οι καλύτεροι…

Πηγή: nasosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...