Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τζένη Θεωνά: Η απιστία δεν καταστρέφει πάντα μία σχέση

«Αποφεύγω να διαφημίζω και να χρησιμοποιώ την προσωπική μου ζωή»


Για τη σχέση της με τον ηθοποιό Ανδρέα Κοντόπουλο, τις δυσκολίες της εποχής, την απιστία, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της ο «Πειρασμός», Τζένη Θεωνά.
 
«Επειδή εκτιμώ και αγαπώ πολύ τους ανθρώπους, νομίζω ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσα να το συζητήσω. Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία, αλλά δεν μπορώ να πω a priori ότι θα ήταν αυτό που θα κατέστρεφε μια σχέση. Θα το συζητούσα και θα προσπαθούσα να κατανοήσω», είπε η σέξι καμαριέρας της θεατρικής παράστασης απαντώντας στο αν θα συγχωρούσε την απιστία.

Για τις ιδιωτικές της στιγμές, είπε στο περιοδικό Close up: «Δεν κάνω κάποια υπερπροσπάθεια, απλώς αποφεύγω να διαφημίζω και να χρησιμοποιώ την προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα πηγαίνω όπου θέλω, δεν στερούμαι τίποτα και δεν κρύβομαι. Άλλωστε αυτό δεν θα το έκανα ποτέ και για κανέναν».

Το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση, που αντέχει στο χρόνο, «δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει ένα κοινό μυστικό... Εάν δυο άνθρωποι έχουν κοινές επιθυμίες και κοινή αισθητική, μπορούν να μοιραστούν ένα κόσμο, τρέφοντας σεβασμό και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον».

Τέλος, όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις και αν εκείνη θα το τολμούσε, είπε: «Δεν τις απορρίπτω συνολικά. Υπάρχουν επεμβάσεις που είναι αναγκαίες και, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά. Συνολικά δεν μου αρέσουν και δεν είμαι υπέρ... Θεωρώ ότι μια γυναίκα που είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της, μια γυναίκα που έχει αγαπηθεί και αγαπιέται, δεν θα διαλέξει τη λύση “πανικού”, όπως είναι η πλαστική επέμβαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...