Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Λίντσεϊ Λόχαν: Από το κέντρο αποτοξίνωσης, διακοπές στη Μύκονο

Υστερα από τον 90ήμερο εγκλεισμό της σε κλινικές αποτοξίνωσης, το «κακό» κορίτσι του Χόλιγουντ έρχεται για ολιγοήμερες διακοπές στο Νησί των Ανέμων. Μοναδικές επιθυμίες της: μια χρυσή βίλα και πολλή μεσογειακή κουζίνα…

Διακοπές στη Μύκονο έχει προγραμματίσει η ηθοποιός-τραγουδίστρια-μοντέλο Λίντσεϊ Λόχαν, λίγες ημέρες μετά την έξοδό της, στις 30 Ιουλίου, από κλινική αποτοξίνωσης του Μαλιμπού. Το 27χρονο «κακό» κορίτσι του Χόλιγουντ, που συνελήφθη στις αρχές Μαΐου για απρόσεκτη οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και καταδικάστηκε -για άλλη μία φορά- σε ποινή εγκλεισμού 90 ημερών στα κέντρα αποτοξίνωσης Μπέτι Φορντ της Αριζόνα και Κλίφσαϊντ του Μαλιμπού, έρχεται για να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να ξεχάσει την τελευταία περιπέτειά της στο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί. Αν και άνθρωποι από το περιβάλλον της δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι η Λόχαν χρειάζεται μια μεταβατική περίοδο προτού επιστρέψει στην πραγματική ζωή και θα μείνει στο Λος Αντζελες όπου βρίσκεται ο σύμβουλός της που θα τη βοηθήσει να μείνει μακριά από τις καταχρήσεις, η ίδια φαίνεται να έχει άλλα σχέδια. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η άφιξή της στη Μύκονο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 8 Αυγούστου, ενώ αναμένεται να παραμείνει μαζί με τη φίλη της Πατρίτσια Ούρμπε στο Νησί των Ανέμων για έξι ημέρες, μέχρι τις 14 του μήνα.

Στο 5 αστέρων Boutique Hotel «Cavo Tagoo», κοντά στη Χώρα της Μυκόνου, όπου θα διαμείνει η Αμερικανίδα σταρ, έχει σημάνει συναγερμός εδώ και λίγες ημέρες για την άφιξή της. Η ίδια έχει ζητήσει η παραμονή της στο νησί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και η είσοδος και η έξοδός της στους χώρους του ξενοδοχείου δεν θα γίνονται από την κεντρική ρεσεψιόν αλλά από πριβέ χώρους. Η Λόχαν θα φιλοξενηθεί σε «golden» βίλα του ξενοδοχείου με ιδιωτική πισίνα και θέα τη Δήλο, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία τα γεύματά της να περιλαμβάνουν πιάτα μεσογειακής κουζίνας, φτιαγμένα από ελληνικά προϊόντα.

Η πρώτη επίσκεψη της Λόχαν στην Ελλάδα συμπίπτει με την έξοδο στους κινηματογράφους της νέας ταινίας της, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν. Πρόκειται για το αμερικανικό θρίλερ «The Canyons», που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Οσκαρ Πολ Σρέιντερ, σεναριογράφου του «Ταξιτζή» και του «Οργισμένου Ειδώλου» και σκηνοθέτη του «Ζιγκολό». Ο ίδιος, μάλιστα, σε πρόσφατο άρθρο του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Λόχαν είναι «πιο ταλαντούχα από τη Μέριλιν Μονρόε»!

Αμέσως μετά τις διακοπές της στη Μύκονο η Λόχαν σχεδιάζει το comeback της στο προσκήνιο με τη δημιουργία του δικού της ριάλιτι σόου, ανάλογου με αυτό της οικογένειας Καρντάσιαν, που επίσης επισκέφθηκε το φετινό καλοκαίρι το νησί της Μυκόνου. Οπως έγινε γνωστό, το σόου θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια, θα φέρει την υπογραφή της Οπρα Γουίνφρεϊ και θα δείχνει την προσπάθεια της Λόχαν να μείνει «καθαρή» και μακριά από μπλεξίματα. Κι αν η Λόχαν ακολουθήσει πιστά τα βήματα των Καρντάσιαν, ενδεχομένως στο δικό της ριάλιτι να υπάρχουν αναφορές από τις πρώτες ημέρες ελευθερίας της στη Μύκονο, μετά τον 90ήμερο εγκλεισμό της στις κλινικές αποτοξίνωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...