Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Κρυσταλλία: Έτρωγα για να τιμωρήσω τον εαυτό μου που δεν ήμουν λεπτή

«Είχα φτάσει να μη θέλω να βγαίνω έξω, γιατί ένιωθα πολύ άσχημα με την εικόνα μου»


Για την αποχώρησή της από τους Otherview, τον έρωτα και το σύντροφό της, αλλά και τα κιλά και τη διατροφή της μίλησε η Κρυσταλλία σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό.

«Είχαν αρχίσει να φθείρονται οι σχέσεις μας. Έτσι πήραμε από κοινού την απόφαση να αποχωρήσω, ώστε να έχουμε ένα "καλό διαζύγιο" και να μην τελειώσουμε τσακωμένοι μια τόσο ωραία διαδρομή που είχαμε κάνει μαζί» είπε όταν ρωτήθηκε για την αποχώρησή της από τους Otherview.

Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη, η Κρυσταλλία απάντησε καταφατικά. «Ναι, είμαι πολύ καλά». Όσο για το τι ρόλο έπαιξε ο σύντροφός της σε όλες αυτές τις αποφάσεις σου; «Πολύ σημαντικό, αλλά όχι έτσι όπως νομίζεις. Γενικά, όπως σου είπα, ακούω πολύ τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπώ και συνεργάζομαι και αυτό είναι άλλες φορές καλό, άλλες φορές κακό. Τώρα έχω την υποστήριξη να κάνω αυτό ακριβώς που επιθυμώ εγώ για τον εαυτό μου και αυτό με έχει απελευθερώσει από πολλούς περιορισμούς...», είπε στο Madame Figaro.

Μέσα σε όσα άλλαξαν είναι και η εικόνα της. «Προσπαθώ να βρω την εικόνα μου σιγά - σιγά. Αυτό μάλλον έχει γίνει ασυναίσθητα και όχι από επιλογή. Φοράω αυτά που μου αρέσουν, βάφομαι όπως θέλω και γενικά δεν έχω τόσο άγχος και ανασφάλεια με την εικόνα μου. Νιώθω πως δεν χρειάζεται ντε και καλά να εντυπωσιάσω με κάθε τρόπο. Επίσης, τώρα έχω χάσει και κάποια κιλά, οπότε έχω πολύ περισσότερες επιλογές στα ρούχα που μπορώ να φορέσω», δήλωσε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και τη μάχη που είχε δώσει με το βάρος της. «Δεν ήμουν ποτέ το λεπτό κορίτσι, ήμουν πάντα κανονική, αλλά έχω περάσει από διάφορες φάσεις... Στα 17 μου πρόσεχα πολύ τη διατροφή και το σώμα μου, με αποτέλεσμα να ζυγίζω 50 κιλά , ένα βάρος δηλαδή όχι και τόσο φυσιολογικό για το σωματότυπο μου. Επίσης, πριν από μερικά χρόνια ένα πρόβλημα υγείας με υποχρέωσε να πάρω κορτιζόνη, μια ουσία που δυστυχώς και σε παχαίνει και σε φουσκώνει. Υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που κάνουν ανάλογες θεραπείες και δεν έχουν πάρει καθόλου βάρος, αλλά εγώ πήρα περίπου 10 κιλά . Αυτό εμένα μου στοίχισε πολύ και τότε ξεκίνησε ένας φαύλος κύκλος: έτρωγα γιατί δεν ήμουν καλά με το βάρος μου. Είχα φτάσει να μη θέλω να βγαίνω έξω, γιατί ένιωθα πολύ άσχημα με την εικόνα μου. Τώρα που το βλέπω από απόσταση το ότι έτρωγα ήταν σαν μια τιμωρία στον εαυτό μου, επειδή δεν ήμουν όσο λεπτή ήθελα. Σκεφτόμουν «Έτσι όπως είσαι, φάε. Έτσι κι αλλιώς είσαι χοντρή, τι έχεις να χάσεις;».

Τελικά, όμως, ήταν κάτι που ξεπέρασε. «Καταρχήν τελείωσε η θεραπεία με την κορτιζόνη και μετά αποφάσισα να δω λίγο πιο γενικά το θέμα βάρος, υγεία και διάθεση. Πήγα σε έναν ομοιοπαθητικό γιατρό και εκεί κατάλαβα πως το σώμα είναι ένα σύνολο, όπου όλα συνδέονται μεταξύ τους. Είδα πως η ανάγκη μου για γλυκά είχε να κάνει με κάποιους φυσιολογικούς μύκητες στο πεπτικό μου σύστημα, οι οποίοι υπάρχουν σε όλους μας, αλλά σε εμένα είχαν υπεραναπτυχθεί και ζητούσαν ζάχαρη. Ανακάλυψα και άλλα τέτοια μικρά «θεματάκια», που όμως όλα μαζί κλόνιζαν ολόκληρο τον οργανισμό μου».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...