Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ναταλία Γερμανού - Μάνος Ιωάννου: Δύο μήνες μαζί!


Η πρώτη κοινή βραδινή έξοδος του νέου ζευγαριού της ελληνικής showbiz


Εδώ και λίγες ημέρες είχε ξεκινήσει μια έντονη φημολογία ότι η Ναταλία Γερμανού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 25χρονου ηθοποιού, Μάνου Ιωάννου, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες αυτές.

Φαίνεται όμως ότι δεν είναι απλά φήμες, αλλά πραγματικότητα, μιας και ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! αποτύπωσε την παρουσιάστρια και τον ηθοποιό, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το σίριαλ του Mega Βασιλιάδες, σε νυχτερινή του έξοδο, έξοδος που έρχεται να επιβεβαιώσει τη σχέση.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όταν ο Μάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά». «Την προσέγγισε διακριτικά και εκείνη ένιωσε κολακευμένη. Στη συνέχεια άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω Facebook. Το πρώτο «ανεπίσημο» ραντεβού τους έγινε στο πάρτι του ΟΚ! στο Island. Η Ναταλία αρχικά καθόταν στον VIP χώρο του πάρτι, αλλά στη συνέχεια προτίμησε να καθίσει μαζί του στο μπαρ. Μετά από δύο ώρες αποχώρησαν ξεχωριστά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες» περιγράφει πηγή στο περιοδικό.

«Κανείς τους όμως δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα η σχέση τους, γι' αυτό απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις όλο αυτό το διάστημα. Εξάλλου εκείνος βρισκόταν σε περιοδεία και δεν μπορούσαν να συναντιούνται συχνά» καταλήγει το ίδιο πρόσωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...