Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Helen Flanagan: Λίγο από μέση, λίγο από πόδι, πολύ από στήθος!


Έγινε 23 και το γιόρτασε!


Scott Sinclair of Swansea City warming up for ...
Scott Sinclair (Photo credit: Wikipedia)
Μέσα στην εβδομάδα φούντωσαν οι φήμες ότι τα ξαναβρήκε με τον πρώην της μετά από κοινές τους φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και τελικά φαίνεται ότι όλα πάνε καλά και η Helen Flanagan και ο Scott Sinclair δίνουν μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους, μιας και ήταν εκείνος που συνόδεψε την ξανθιά σεξοβόμβα το βράδυ του Σαββάτου στο πάρτι που έκανε στο Μάντσεστερ για να γιορτάσει τα 23α γενέθλιά της.

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της, με τον οποίο είχαν χωρίσει τον Ιούνιο γιατί ο ποδοσφαιριστής αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα με άλλη γυναίκα, αλλά και οι φίλες της ήταν στο πλευρό της όλο το βράδυ.

Και ενώ ήταν προσεκτικοί ώστε να μη φωτογραφηθεί ο ένας δίπλα στον άλλο, εν τούτοις βρέθηκαν στο ίδιο μέρος για τον ίδιο λόγο – και ας μπήκαν και βγήκαν χωριστά!

Προκλητική όπως συνήθως, η Helen, μοντέλο και ηθοποιός, φόρεσε ένα μίντι μαύρο φόρεμα με διαφάνειες στη μέση και τα πλευρά της που καλύπτονταν μόνο από δαντέλα. Μάλιστα, στο πάνω μέρος του φορέματος ξεχωρίζει και το γυμνό πλούσιο στήθος της Flanagan. Και λέμε γυμνό γιατί με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει δεν μπορούσε να βάλει σουτιέν. Αλλά εκείνη δεν την νοιάζει και πολύ, ούτε ντρέπεται – δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που το δείχνει!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ "ΚΑΥΤΕΣ ΠΟΖΕΣ" ΤΗΣ FLANAGAN

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...