Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Τζένη Βάνου: "Ναι, έχω καρκίνο"

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Τζένη Βάνου, που έχει ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, παραδέχεται ότι έχει καρκίνο και μετά την επέμβαση ετοιμάζεται για την θεραπεία της.

Η ίδια περιγράφει την περιπέτειά της...

"Δεν φοβάμαι να το πω: ναι, έχω καρκίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε στην επιγλωττίδα και τον προλάβαμε στο χιλιοστό προτού ακουμπήσει τις φωνητικές χορδές. Εδώ και ενάμιση χρόνο πονούσε ο λαιμός μου και δεν μπορούσα να καταπιώ. Το μόνο που κατέβαινε ήταν το νερό. Όλα τα αλκοολούχα, ακόμη και η πορτοκαλάδα με την λεμονάδα, μου δημιουργούσαν πρόβλημα. Είχα πάει πέντε φορές στον δικό μου ωτορινολαρυγγολόγο και μου έλεγε ότι δεν έβρισκε τίποτα.

"Δεν είναι τίποτα, κόψε το τσιγάρο και όλα θα γίνουν καλά..." μου έλεγε, γιατί προφανώς δεν μπορούσε να βρει το σημείο όπου είχα πρόβλημα. Ήταν σε ένα σημείο της γλώσσας που δεν φαινόταν. 'Ενας πολύ καλός μου φίλος, βλέποντας ότι το πρόβλημα δεν υποχωρούσε, με έπεισε και πήγαμε σε ένα δικό του καθηγητή ιατρό ο οποίος, αφού με εξέτασε με μεγάλη λεπτομέρεια και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα μου είπε: "Έχετε... κάτι στην επιγλωττίδα και πρέπει αμέσως να εγχειριστείτε".

Η Τζένη Βάνου υποβλήθηκε σε εγχείρηση έξι ωρών.

"Δεν το κρύβω ότι την ώρα που κοίταξα τον γιατρό στα μάτια και μου είπε ότι πρέπει να χειρουργηθώ έπαθα σοκ. Το ίδιο έπαθαν και τα παιδιά μου - και ειδικά η κόρη μου που πήγε να... πεθάνει - όταν ο καθηγητής βγήκε από το χειρουργείο και τους ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο. Αν αυτό το πράγμα άγγιζε τις φωνητικές μου χορδές, θα μου αφαιρούσαν τον λάρυγγα και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό... Εγώ όμως σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου είχα δίπλα μου τον Θεό, ο οποίος πάντα μου δείχνει το άγγιγμά του".

H Τζένη Βάνου τώρα κάνει κατάλληλη προετοιμασία για να υποβληθεί σε ακτινοβολίες.Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...