Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Η Έλενα Παπαρίζου ηχογραφεί στη Σαντορίνη με… γεννήτρια!

«Ευτυχώς στα “Black Rock Studios” ο Κώστας Καλημέρης είχε φροντίσει για γεννήτρια και έτσι μπορέσαμε να ηχογραφήσουμε»

Μπορεί η Σαντορίνη να είναι για τρίτη συνεχόμενη μέρα βυθισμένη στο σκοτάδι, αλλά φαίνεται ότι η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να ηχογραφήσει στο νησί το ολοκαίνουργιο της άλμπουμ.

Ο Γιάννης Δόξας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμένο ενημέρωσε ότι η νεαρή τραγουδίστρια κάνει μια διεθνή συνεργασία με τον ανερχόμενο hip hop καλλιτέχνη Kaan.

Tο ξένο album θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο και θα έχει το ήδη γνωστό σε όλους μας, «Save me», κάποια tracks από τον ελληνικό δίσκο όπως τα «Chainsaw», «Οne life», «Set your heart on me», «Crazy for love», «The groove is the solution» και νέα τραγούδια.

«Aπόψε η Σαντορίνη θα περάσει μια μαγευτική νύχτα με κεράκια και λάμπες πετρελαίου! Πυρκαγιά στις γεννήτριες της ΔΕΗ και total blackout σε όλο το νησί σήμερα Τρίτη και 13. Ευτυχώς στα “Black Rock Studios” ο Κώστας Καλημέρης είχε φροντίσει για γεννήτρια και έτσι μπορέσαμε να ηχογραφήσουμε. Mια διεθνής συνεργασία της Έλενας με τον ανερχόμενο hip hop artist Kaan στο ντεμπούτο άλμπουμ του οποίου θα συμμετέχουν επιπλέον ο Eros Ramazzotti, ο Snoop Dog, o Mustafa Santal, oι Radio Killer κά.», έγραψε ο Γιάννης Δόξας, σύμφωνα με το Tralala.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...