Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Διονύσης Σχοινάς: «Με την Καίτη δεν σκεφτήκαμε ποτέ να κάνουμε δεύτερο παιδί»

Είναι 16 χρόνια παντρεμένος, 14 χρόνια πατέρας, 25 χρόνια μουσικός, αιώνιος έφηβος αλλά και αθεράπευτα ερωτευμένος με τη Καίτη Γαρμπή. Ο τραγουδιστής θυμάται τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του για το People.

Νέα Ερυθραία. Ο Διονύσης Σχοινάς με υποδέχεται στην εξώπορτα της μονοκατοικίας όπου μένει με την Καίτη Γαρμπή και το 14χρονο γιο τους, Δημήτρη. Ένα κανονικό σπίτι με κανονικούς ανθρώπους. Από κάτω μένουν και οι γονείς της Καίτης. Στο μπαλκόνι βρίσκεται ο μεγαλόσωμος Δίας, ο αγαπημένος τους μολοσσός, «ένας άκακος γίγαντας», όπως τον περιγράφει ο Διονύσης.

Το σοκ στο Παρίσι, ο Δημήτρης και το ξύλο από τον πατέρα του.
Ο 14χρονος Δημήτρης είναι ευγενέστατο παιδί. «Τόσο ο Διονύσης όσο και η Καίτη τον έχουν μεγαλώσει με απεριόριστη αγάπη, αλλά και αρχές» λέει στο People άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι. Σε όλα αυτά τα χρόνια που είναι πατέρας, έχει συμβεί κάτι που έκανε τον Διονύση να ανησυχήσει για το γιο του; «Συνέβη κάτι πάρα πολύ άσχημο όταν είχαμε πάει στο Παρίσι για διακοπές. Μέναμε στον πέμπτο όμορφο ενός ξενοδοχείου και ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως το παιδί εξαφανίστηκε. Νόμιζα πως έχανα όλη μου τη ζωή. Όταν τον βρήκαμε, λίγη ώρα μετά, μάθαμε τι συνέβη: επειδή ήταν μικροκαμωμένος, τρύπωσε από τα κάγκελα και είχε διασχίσει δέκα μπαλκόνια» εξομολογείται στο People.

Τι συμβουλές δίνει στον Δημήτρη, ειδικά τώρα που είναι στην εφηβεία; «Του λέω να προσέχει τον εαυτό του. Η ζωή είναι πάρα πολύ όμορφη για να πάθει κάτι. Έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να δει πράγματα και πρέπει να προσέχει». Ωστόσο, ο Διονύσης έχει πιάσει τον εαυτό του να είναι υπερπροστατετικός, καθώς, όπως λέει και ο ίδιος χαριτολογώντας: «Πρώτη φορά είμαστε γονείς. Πάντα μαθαίνουμε». Η δική του ζωή στην εφηβεία ήταν εντελώς διαφορετική από του Δημήτρη. «Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός. Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Πέρασα από θάλασσες και βουνά για να με αφήσει να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στον Δημήτρη το πολύ να έχω ρίξει μια-δυο στον πισινό. Με το γιο μου είμαστε φίλοι, κάτι που θεωρώ λάθος.Πρέπει να υπερισχύει ο ρόλος του πατέρα. Βέβαια, και από μόνος του κρατάει σεβασμό» εξομολογείται στο People.


Ο Δημήτρης τα τελευταία τρία χρόνια πηγαίνει στο ωδείο, ενώ παράλληλα μαθαίνει πιάνο και κιθάρα. Έχει πάρει το μικρόβιο της μουσικής και από τους δύο. «Νομίζω πως είναι γεννημένος για τη μουσική. Ψάχνεται, χωρίς να τον πιέζουμε» λέει, ενώ η Καίτη κατεβαίνει χαμογελαστή τις σκάλες. Φοράει ένα λευκό σορτσάκι. Απλή, χαμογελαστή.Με κοιτάζει με τα πανέμορφα καταπράσινα μάτια της και μου γνέφει, καθώς μιλάει στο τηλέφωνο.

Άραγε, είναι αυστηρή μαμά; «Πολύ! Εκατό φορές περισσότερο από μένα. Ευτυχώς που είναι εκείνη αυστηρή για να κρατάμε τις ισορροπίες» λέει γελώντας ο Διονύσης. Σκέφτηκαν μέσα σε αυτά τα χρόνια να κάνουν δεύτερο παιδί; «Ο Δημήτρης ήρθε δύσκολα. Πίστευα πως με την Καίτη δεν θα κάναμε παιδί. Θεωρούσα πως επειδή ο Θεός μάς είχε δώσει δόξα, χρήματα και την τύχη να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, δεν θα μας τα έδινε όλα. Η Καίτη ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να κάνουμε δεύτερο παιδί» αποκαλύπτει στο People.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...