Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Το στήθος της Courtney Stodden... ξεχειλίζει


Βγήκε στην παραλία με το μικροσκοπικό μπικίνι της 


Έχει ξοδέψει όλα της τα χρήματα σε αυξητικές επεμβάσεις του ήδη μεγάλου στήθους της. Όμως, φαίνεται ότι η Courtney Stodden θα έπρεπε να ξοδέψει λίγα περισσότερα χρήματα όταν αγόρασε το μαγιό της και να πάρει μεγαλύτερο νούμερο!

Το πλούσιο… πλαστικό στήθος της 18χρονης παραλίγο να ξεχειλίσει από το μαγιό της, την ώρα που εκείνη έκανε νάζια και παιχνίδια πάνω στην άμμο, όπως τροχό.

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Courtney συνοδευόταν και από ένα μεγάλο καπέλο που φορούσε, στολισμένο με μικροσκοπικά λουλούδια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πρέπει να είναι η πρώτη φορά που η ξανθιά φωτογραφήθηκε αρκετά φυσική – αν σκεφτεί κανείς ότι δε βάφτηκε έντονα ως συνήθως, ούτε φόρεσε τα ψηλά της τακούνια που δεν αποχωρίζεται ποτέ – και είναι ίσως και η πρώτη φορά που φαίνεται πιο κοντά στην ηλικία της.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα καλό, γιατί τώρα τονιζόταν περισσότερο η ηλικιακή διαφορά με τον 53 σύντροφό της, Doug Hutchison. Μαζί τους ήταν και ο 49χρονος πατέρα της, Alex Stodden, που είναι μάλιστα και νεότερος από τον… γαμπρό του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ SEXY ΦΩΤΟ ΤΗΣ Courtney Stodden

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...