Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Κώστας Αρζόγλου: «Δεν έχω φτάσει σε σημείο να ψάχνω τα σκουπίδια ή τους κάδους»

Για το σπίτι που κινδύνευσε να χάσει, τα οικονομικά του προβλήματα, αλλά και την επιλογή της κόρης του να ασχοληθεί με την υποκριτική μίλησε στην κάμερα ο Κώστας Αρζόγλου.

«Κάνω και ‘γω αυτό που κάνουν όλοι οι Έλληνες. Έχει αναβληθεί το πράγμα για δύο χρόνια. Θα δούμε... όλοι δε ζούμε στο “θα δούμε”;» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα του Star και συνέχισε: «Το ότι δε μπορείς να κάνεις τίποτα, αυτό με ταπεινώνει. Μαγκώνω λίγο το θυμό επειδή φαντάζομαι ότι λίγο έως πολύ αγγίζει όλη την Ελλάδα. Επομένως, δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα, είναι ομαδικό, είναι εθνικό και καλά θα κάνω να κάτσω στα αυγά μου». Ακόμα παραδέχτηκε: «Ομολογώ ότι δεν έχω φτάσει σε σημείο να ψάχνω τα σκουπίδια ή τους κάδους. Ομολογώ ότι κουτσοζώ».

Αναφερόμενος στις απολαβές που έχουν οι ηθοποιοί, είπε: «Τα πολλά λεφτά κακά τα ψέματα δεν γίνονται ούτε από το θέατρο, ούτε από την τηλεόραση. Αυτοί που έχουν κάνει πολλά λεφτά είναι από άλλες πηγές, τις οποίες ποτέ δεν τις άγγιξα». Τέλος, σχολίασε και την επιλογή της κόρης του να γίνει ηθοποιός, εξηγώντας ότι εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει: «Προσπάθησα επί δύο χρόνια περίπου. Ήταν να την αποτρέψω. Αυτά τα δύο χρόνια είδα στη ζωή μου παραστάσεις που δε θα τις έβλεπα ποτέ, για να της δείξω πόσο χάλια είναι το πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...