Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η «ιστορία» του Rich- Το στέκι των επωνύμων στη Γλυφάδα που πέρασε μεγάλες δόξες έγινε στάχτη [εικόνες]


Αποτελούσε για χρόνια το αγαπημένο καφέ των επωνύμων των Νοτίων Προαστίων και απόλυτο must για τη νεολαία της περιοχής. Όλα αυτά μέχρι σήμερα το πρωί που το ανατίναξαν με μια μαφιόζικη επιδρομή και έγινε στάχτη. (Δείτε ΕΔΩ)

Αν έπρεπε να... σε δουν ή να... δεις το Rich ήταν για χρόνια το στέκι της οδού Ζησιμοπούλου όπου θα έπρεπε να περάσει κανείς για να πιει τον καφέ του.


Ο κατάλογος των εκπροσώπων της εγχώριας showbiz με τραγουδιστές, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, αλλά και άσσους του ποδοσφαίρου που πέρασαν από το in cafe μακρύς.


Σχεδόν κανένας από αυτούς που βλέπουμε καθημερινά στα lifestyle περιοδικά δεν έχει παραλείψει να κάνει το πέρασμά του από τους μίνιμαλ καναπέδες του.

Ακόμη και ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν τίμησε το Rich, σε μια από τις πολλές επισκέψεις του στη χώρα μας.

Στο πάρτυ για τα 4 χρόνια λειτουργίας του Rich στην Γλυφάδα, παρευρέθηκαν η η Μάντα Παπαδάκου, ο Βαλέριος Λεωνίδης με την Κατερίνα Θάνου, η Ελίνα Κέφη, η Άντζελα Ευριπίδη, Στέλλα Γιαμπουρά, ο Θάνος Πετρέλης η Συγγραφέας Χρύσα Δημουλίδου ο Κώστας Αλιμπέρτης με την συνοδό του, ο Ηλίας Πανταζόπουλος, ο Νίκος από τον γνωστό οίκο Νίκος Τάκης, και πολλοί ακόμη celebrities.

Δείτε φωτογραφίες από την εποχή της δόξας του Rich:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...