Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Demi Moore: "Ashton, θέλω περισσότερα χρήματα"

Η Demi Moore και ο Ashton Kutcher δεν έχουν χωρίσει ακόμα επισήμως και η καθυστέρηση της έκδοσης του διαζυγίου τους οφείλεται...
στις οικονομικές διαφορές των δύο πρώην συντρόφων.

"Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου... πάλι δικά μου", φαίνεται πως λέει η 50χρονη ηθοποιός στον πρωταγωνιστή της ταινίας "jOBS", σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Η Demi, η οποία σημειωτέον έχει μεγαλύτερη περιουσία από τον Ashton, όχι μόνο ζητάει διατροφή από τον εν διαστάσει σύζυγό της αλλά διεκδικεί μερίδιο από τις πρόσφατες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Kutcher στο χώρο της τεχνολογίας, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Από την πλευρά του, ο 35χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι οι επενδύσεις αυτές έγιναν μετά τον χωρισμό τους, επομένως δεν της οφείλει ούτε σεντ από τα έσοδα που έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό μετά το Νοέμβριο του 2011.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι η Moore πήρε 90 εκατομμύρια δολάρια από το διαζύγιό της με τον Bruce Willis. Η συνολική περιουσία της υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του Kutcher, που σύμφωνα με τη λίστα του Forbes είναι ο πιο υψηλόμισθος ηθοποιός στην TV, ανέρχεται στα 140 εκατ. δολάρια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...