Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Wall Street Journal: «Με πέντε ευρώ στην τσέπη ταξίδεψαν στη Σουηδία οι Koza Mostra»


Παραλειπόμενα και δηλώσεις για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον στη Σουηδία, τροφοδότησαν άρθρο της Wall Street Journal, με τίτλο «Euro Crisis».

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του αρχηγού της μπάντας Koza Mostra, Ηλία Κόζα, ο οποίος ανέφερε- σε δηλώσεις του στο Mega- πως όταν η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα, για να γυρίσουν στην Θεσσαλονίκη πήραν αναγκαστικά λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο διότι κανένας αρμόδιος δεν είχε πρόβλεψη ώστε οι Koza Mostra να ταξιδέψουν αεροπορικώς (ο Αγάθωνας Ιακωβίδης δεν τους ακολούθησε διότι παρέμεινε στην Αθήνα για κάποιες μέρες).

Η οικονομική κρίση, αναφέρει στο blog της η εφημερίδα, είχε αντίκτυπο και στην ελληνική εκπροσώπηση. «Οι καλλιτέχνες έμαθαν ότι ούτε το αλκοόλ αλλά ούτε και το φαγητό δεν ήταν δωρεάν.

Τα μέλη της μπάντας μοιράζονταν δωμάτια στο ξενοδοχείο όπου έμειναν και τους επέτρεψαν να ξοδεύουν μόλις 15 ευρώ ημερησίως για προσωπικά έξοδα τους (φαγητά, ποτά, καφέδες) κατ’ άτομο». Υπαινιγμοί δηλαδή για αδιαφορία από την πλευρά της κρατικής ΕΡΤ.

Με άλλα λόγια ο προϋπολογισμός του γκρουπ και του Αγάθωνα Ιακωβίδη στο Μάλμο της Σουηδίας ήταν αντίστοιχος μπάντας του δρόμου, αναφέρεται στο άρθρο.

Συμπεριέλαβε δε άλλη δήλωση του Ηλία Κόζα ο οποίος υποστήριξε πως «στην Σουηδία ταξιδέψαμε με πέντε ευρώ στην τσέπη ο καθενας».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...