Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η Ροδίτισσα μοδίστρα που έραψε το αρχαιοελληνικό φόρεμα της νικήτριας της Eurovision Εμιλυ ντε Φόρεστ [εικόνες]



Η τραγουδίστρια από τη Δανία που κέρδισε τη φετινή Eurovision έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και με την σκηνική της παρουσία. Σχεδόν όλοι σχολίασαν θετικά το λευκό αέρινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και το οποίο την έκανε να μοιάζει με... νεράιδα. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι η δημιουργός του είναι Ελληνίδα.


Οπως αναφέρει ο ιστότοπος Rodiaki, το λευκό φόρεμα της νικήτριας της Eurovision Eμιλυ ντε Φόρεστ είναι δημιουργία της Ροδίτισσας Ανιας Ελευθερίας Διακοβασίλης


Σύμφωνα με το Star η κυρία Διακοβασίλη είναι κόρη Ροδίτη μετανάστη από τη Σάλακο που εγκατέλειψε το νησί πριν από 45 χρόνια, περίπου, για να εγκατασταθεί στη Δανία.


Εδώ και χρόνια η Ανια Ελευθερία Διακοβασίλη διατηρεί το ατελιέ της στην Κοπεγχάγη, το οποίο, μάλιστα, επισκέπτονται κατά καιρούς πολλοί γνωστοί Δανοί, αλλά και συγγενείς της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.


«Εγώ, απλά έκανα αυτό που κάνω πάντα. Δεν ξέρω πως έγινε», είπε η Ελληνίδα σχεδιάστρια στην εφημερίδα «Ροδιακή». Το φόρεμα της Εμιλυ ντε Φόρεστ, όπως τόνισε η Αννια Διακοβασίλη είναι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα και φτιαγμένο με οικολογικό ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι.


Πώς την εμπιστεύτηκε η Εμιλυ ντε Φόρεστ



Οπως αναφέρει η ίδια πηγή η Ανια Ελευθερία Διακοβασίλη βρέθηκε να συνεργάζεται με την εκπρόσωπο της Δανίας στην Eurovision μέσω μίας τραγουδίστριας της ροκ, η οποία συμμετείχε στη δημιουργία του νικητήριου τραγουδιού της φετινής Eurovision, «Only Teardrops». Αυτή ήταν που πρότεινε την Ελληνίδα σχεδιάστρια στην ομάδα της Eμυλι και, μετά τις απαραίτητες επαφές, έδωσαν τα χέρια.


«Είναι τρελό!», συνεχίζει η ίδια στη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως το ρούχο σχεδιάστηκε εν μία νυκτί, αλλά και ότι η Εμιλυ είναι πολύ γλυκιά και συνεργάσιμη κοπέλα!



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...