Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Kορίτσι θαύμα η Κύπρια Αλίκη Χρυσοχού! Ήταν παράλυτη και τώρα σαρώνει στο Βρετανία έχεις ταλέντο! [video]

Θραύση με το ταλέντο της κάνει η Κύπρια σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» αφήνοντας πραγματικά έκπληκτους με το ταλέντος της τόσο τον «σκληρό» Σάιμον Κάουελ αλλά και τους...
υπόλοιπους κριτές! Η Αλίκη που γεννήθηκε στη Λευκωσία, πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει λόγω της σπάνιας ασθένειας από την οποία έπασχε.


«Είμαι ευλογημένη που είμαι εδώ σήμερα. Πριν μερικά χρόνια οι γιατροί μου είπαν ότι έχω εγκεφαλίτιδα. Όλα όσα είχα μάθει να κάνω ως μωρό εξαφανίστηκαν. Δεν μπορούσα να μιλήσω, διαβάσω, γράψω ή περπατήσω. Η μητέρα μου έπρεπε να κάνει τα πάντα για μένα. Να με ταΐζει και να με κάνει μπάνιο. Μέχρι που μια νύχτα που ήμασταν στο νοσοκομείο, άρχισε να μου τραγουδά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ανταποκρίθηκα σε οποιοδήποτε ερέθισμα μετά από πολύ καιρό».

Αυτό δήλωσε η ταλαντούχα Κύπρια Αλίκη Χρυσοχού στα πλαίσια του «Βρετανία έχεις ταλέντο», μετά την εκτέλεση του Bring Me To Life της Evanescence που έκανε κοινό και κριτική επιτροπή να σηκωθεί και να την χειροκροτήσει.

Ενώ, ο συνήθως πολλά βαρύς Σάιμον Κάουλε της είπε -σύμφωνα με την Sun- «Έχεις φυσικό ταλέντο. Είναι το πιο εύκολο ναι που έχω πει στην καριέρα μου».

Σύμφωνα με το βιογραφικό της η Αλίκη γεννήθηκε στην Λευκωσία και από μικρή θεωρήθηκε παιδί θαύμα.

Στα 18 της συνέχισε τις μουσικές της σπουδές στο Sheffield University στην Μεγάλη Βρετανία. Εκεί που, μετά το τέλος του πρώτου έτους, διαγνώσθηκε με εγκεφαλίτιδα.

Μετά την ανάρρωση της η Αλίκη αποφοίτησε από το Sheffield University με Bachelor of Music και συνέχισε τις σπουδές και την καριέρα της στην Νέα Υόρκη.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...