Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τα ελληνικά media έκαναν τον Russell Crowe να απολογηθεί στην αγαπημένη του Samantha Barks!



Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το βίντεο με την ξανθιά καλλονή ως συνεπιβάτιδά του στις βόλτες του με την γουρούνα στην Μύκονο και το γεγονός ότι τα ελληνικά media την "βάφτισαν" Samantha Barks -δηλαδή την νυν αγαπημένη του- έκαναν τον Russell Crowe να απολογηθεί και να εξηγηθεί δημόσια.

Αν και το gossip-tv που πρώτο δημοσίευσε το βίντεο του Mykonos Live Tv τόνισε πως δεν είναι η Samantha Barks παρά τις φήμες που την ήθελαν εκεί τα περισσότερα media έπαιξαν το θέμα ως τις κοινές τους διακοπές και βόλτες αναφέροντας φυσικά το όνομά της.

Για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση προφανώς και εν μέρει απολογούμενος προς την νυν αγαπημένη του -μην πέσει και καμιά παντόφλα στην επιστροφή του- ο Russell Crowe έβαλε τα πράγματα στη θέση τους πρωί πρωί στο twitter του κάνοντας mention την Samantha Barks -έτσι ώστε να το δει και να το διαβάσει η ίδια- και γράφοντας πως εκείνη δεν ήταν στην Μύκονο και πως η παρέα του ήταν ζευγάρια Αμερικανών που γνώρισε εκεί και έκαναν βόλτα και jet ski αλλά πια δεν είναι μαζί καθώς ο ίδιος πήγε Τουρκία και εκείνοι στην Ιταλία...



gossip-tv.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...