Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

"Δώστε μου κίνητρα για να γυρίσω στην Ελλάδα το επόμενο Fast & Furious"

Οδομαχίες, μοιραίες γυναίκες, ατρόμητους και σκληρούς σαν πέτρα άνδρες και πολλά γκάζια περιλαμβάνουν οι ταινίες της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς.

Πρωταγωνιστής της είναι ο μυώδης Βιν Ντίζελ. Ο ηθοποιός, με αφορμή την προώθηση του έκτου "Fast & Furious", μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη και εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει το επόμενο φιλμ της σειράς στην Ελλάδα, αρκεί να του δώσουν την πρέπουσα σημασία οι αρμόδιοι.

"Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ στη χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισμάτων είναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες" δήλωσε ο Αμερικανός σταρ και πρόσθεσε:

"Περισσότερο από εμένα εξαρτάται και από εσάς. Πρέπει δηλαδή η χώρα σας να μας δώσει κίνητρα για να έρθει μια τόσο μεγάλη παραγωγή εκεί. Το πέμπτο Fast & Furious γυρίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ριο ντε Τζανέιρο , το έκτο στα πιο κεντρικά σημεία του Λονδίνου και μέρος του επόμενου έβδομου φιλμ στο Τόκιο".Στη συνέχεια, ο Ντίζελ ζήτησε ξεκάθαρα από τους υπεύθυνους να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα: "Δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ. Αν μας ακούτε υπεύθυνοι τουρισμού είμαστε εδώ και θέλουμε να γυρίσουμε το επόμενο συναρπαστικό Fast & Furious στην Αθήνα και στα νησιά σας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...