Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Τι ήθελε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου νε τον Stan και τη Φαίη Σκορδά, στην Πάρο;

Πρέσβειρα της ελληνικής και, ιδιαίτερα, της Παριανής Κουζίνας αναγορεύθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από το Σύλλογο Γυναικών "Αρηίς" της Πάρου που επέλεξε την Ημέρα της Γιορτής της Μητέρας για να τιμήσει το αστείρευτο ταλέντο της στη δημιουργική μαγειρική και την αγάπη της για το νησί.

"Εμείς οι Γυναίκες της Πάρου είμαστε πολύ χαρούμενες που μια Παριανή, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου  κατάφερε με την αξία της, το ταλέντο και τον καθημερινό της αγώνα να διακριθεί όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και διεθνώς " επισημαίνει η αντιπρόεδρος του συλλόγου, κυρία Στέλλα Φυρογένη και προσθέτει: "Καμαρώνουμε και είμαστε περήφανες, για το τίτλο τιμής της Πρέσβειρας της Ελληνικής & Παριανής Κουζίνας".

Στην εκδήλωση που παρέστη πλήθος κόσμου, απεύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Σταυρούλα Τρίχα ενώ συγκινητικές ήταν οι αναφορές στη μεγάλη σεφ  από τον Stan Αντιπαριώτη, τη Φαίη Σκορδά,  την Α. Κάγκανη ,την Μ.Χανιώτη ,τον  Γ. Μουρλά, την Α.Ρομπόρα, την Ζ. Σομαρίπα. Η βραδιά "ντύθηκε" μουσικά από την Βασιλική Θαλασσοχωρίτη και το Μανώλη Κουταλίδη, ενώ το πλούσιο μπουφέ φρόντισαν οι κυρίες του Συλλόγου με λιχουδιές από τις συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Το παραδοσιακό δείπνο έγινε στο εστιατόριο "Μουράγιο" του Γιώργου Παρούση στην Αλυκή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...