Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Χάθηκε για πάντα το χαμόγελο του Τόμας Πρωτόπαπα - Αγνωστες στιγμές της σύντομης ζώης του


Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος στη σύντομη παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση και στον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους συναδέλφους του και στους ανθρώπους του χώρου, οι οποίοι έχουν να λένε μόνο καλά λόγια για εκείνον.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1988 στο Λονδίνο. Τρεις εβδομάδες αργότερα οι γονείς του, Γιάννης και Αλισον, μαζί με τον Τόμας και τον μεγαλύτερο κατά ένα χρόνο αδελφό του Μάνο, επιστρέφουν στην Αθήνα.

Φοίτησε στο Αρσάκειο της Εκάλης εκεί όπου και η μητέρα του εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών, ενώ όσο ακόμη ήταν μαθητής δέχθηκε μια πρόταση που του άνοιξε διάπλατα την πόρτα για το χώρο της σόουμπιζ.

Η πρόταση αφορούσε ένα διαφημιστικό, στο οποίο τελικά και συμμετείχε ο Τόμας Πρωτότπαπς. Από εκεί και πέρα οι πόρτες για το μόντελινγκ του άνοιξαν διάπλατα.

Η εντυπωσιακή του εξωτερική εμφάνιση, το ήθος του αλλά και το ταλέντο του τον έκαναν σε σύντομο χρονικό διάστημα περιζήτητο.

Οι δουλειές διαδέχονταν η μια την άλλη και σύντομα κατέληξε να εργάζεται ως παρουσιαστής στο μουσικό κανάλι MAD.

Η εκπομπή αυτή στάθηκε η αφορμή για να ασχοληθεί και με το χώρο της υποκριτικής, αφού εκεί τον πρωτοείδε ο υπεύθυνος για το casting του remake της ταινίας «Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα» ο οποίος και τον επέλεξε για να παίξει έναν ρόλο στην ταινία.

Αμέσως μετά μετακόμισε στο Λος Αντζελες όπου παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής. Στην Αθήνα επέστρεψε το Σεπτέμβριο του 2011. Εκείνη την περίοδο γίνονταν τα δοκιμαστικά για τη σειρά του Mega «Βασιλιάδες». Υστερα από 16 οντισιόν κατάφερε να πάρει το ρόλο του «Αλέξη», ρόλος που τον έκανε ιδιαίτερα γνωστό, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό, τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τη μοναδική γλυκύτητά του, το χαμόγελό του και την εκθαμβωτική ομορφιά του.

Ολοι όσοι τον γνώρισαν, όπως σημειώνει το Gossip-Tv, έχουν να πουν για τον νεαρό ηθοποιό που έφυγε τόσο πρόωρα αλλά και τόσο άδικα από τη ζωή μόνο τα καλύτερα. Ολοι μιλούν για ένα παιδί χαμηλών τόνων, πρόσχαρο, ομιλητικό, ευγενέστατο και καλοσυνάτο.

Το τελευταίο διάστημα διατηρούσε σχέση με την Ιωάννα Ζεμπερλγίκου, με την οποία δήλωνε τρελά ερωτευμένος, ένα κορίτσι, που όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα στάθηκε στο πλευρό του, παρατώντας ακόμη και τις σπουδές του στην Καλαμάτα.

Σε τελευταίες του συνεντεύξεις είχε αναφέρει ότι σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία, καθώς είχε δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει σε σαπουνόπερα που προβάλλεται στη Μεγάλη Βρετανία εδώ και 35 χρόνια.

Το ταξίδι αυτό είχε αναβληθεί για χάρη της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, «Dr. Cook», μιας εκπομπής στην οποία τελικά δεν πρόλαβε να συμμετάσχει...

Ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπς έφυγε από τη ζωή αργά το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου, αφού πάλεψε επί 10 εβδομάδες για να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από το μοιραίο τροχαίο ατύχημα εκείνο το πρωινό της Κυριακής, 17 Μαρτίου, στην Αττική Οδό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...