Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σ. Ρουβάς: Έτοιμος για τη μεγάλη πρεμιέρα! Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα


 
Ενθουσιασμένος είναι ο Σάκης Ρουβάς με την εξέλιξη που είχαν τα γυρίσματα της νέας κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 “Ήρωες ανάμεσά μας”. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδας για να γνωρίσει και να αφουγκραστεί τις ιστορίες ανθρώπων που αποδεικνύουν καθημερινά πως το “Εμείς” μπορεί να είναι ανώτερο από το “Εγώ”.

Ο Σάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα από την Αθήνα, επισκέφτηκε τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, το αγαπημένο του νησί την Κρήτη και μόλις χθες βρέθηκε και στη Λέσβο!

Κι ενώ τα γυρίσματα της κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 που θα προλογίζει η Μαρία Χούκλη βρίσκονται σε εξέλιξη, έρχεται η μεγάλη πρεμιέρα! Από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή στις 22:15 θα βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου να ξεδιπλώνονται οι ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων.

Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει διακριθεί για την κοινωνική του δράση, θα είναι ο οδηγός μας σε ένα οδοιπορικό στη ζωή και το έργο 10 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα που διαθέτουν τον χρόνο, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.


Ο Σάκης χαίρεται ιδιαίτερα την όλη διαδικασία, όπως εκμυστηρεύεται στο TLIFE άνθρωπος από το περιβάλλον του, καθώς μέσα από τις ιστορίες γίνεται καλύτερος τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που του τις αφηγούνται αλλά κι εκείνοι που θα τις ακούσουν...

Απόψε το βράδυ στις 23:15 η Μαρία Χούκλη θα μας βάλει στον κόσμο των «Ηρώων». Η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή»  θα μας εισάγει στον ξεχωριστό κόσμο των «Ηρώων». Μεταξύ άλλων, τα μέλη της επιτροπής θα μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από την εμπειρία τους αυτή. Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, εκτός από τη Μαρία Χούκλη, είναι οι:

-Δημήτρης Τριχόπουλος, Καθηγητής Επιδημιολογίας και Πρόληψης του Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Harvard
-Σπύρος Ευαγγελάτος, Σκηνοθέτης
-Αντωνία Τριχοπούλου, Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας
-Φωτεινή Τσαλίκογλου, Συγγραφέας και Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
-Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Μπάσκετ

Οι δύο πρώτες ιστορίες που θα δούμε στην πρεμιέρα

Η πρώτη ιστορία αφορά τον Περικλή Καλόπουλο, ο οποίος έσωσε με κίνδυνο της ζωής του, την Αντιγόνη και τους άλλους 3 επιβαίνοντες ενός δικινητήριου αεροσκάφους που έπεσε λίγο έξω από την Μαρίνα Αλίμου, το 2001. Τα εντυπωσιακά γυρίσματα για την δραματοποίηση της συγκεκριμένης ιστορίας έγιναν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Βούλας, στο Μάτι, και την Αερολέσχη Τατοΐου. Τα υποβρύχια γυρίσματα για την οπτικοποίηση της πτώσης του αεροπλάνου ήταν εξαιρετικά δύσκολα και θεαματικά, καθώς έγινε βύθιση προσομοίωσης αεροπλάνου και συμμετείχε ομάδα πιλότων και δυτών ασφαλείας, ενώ για τις υποβρύχιες λήψεις χρησιμοποιήθηκε ειδικός τεχνικός εξοπλισμός.

Η δεύτερη ιστορία που ενέπνευσε την επιτροπή για να την επιλέξει ανάμεσα στις 2.500 που υπέδειξε το κοινό είναι αυτή του Αλέξανδρου Φιλιππίδη. Η δύναμη της ψυχής του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας αποδείχτηκε σωτήρια για έναν 14χρονο μαθητή του που έπασχε από μια σοβαρή ασθένεια. Ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης, κινητοποίησε τη μαθητική κοινότητα ολόκληρης της χώρας για να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να δοθούν για την απαραίτητη χειρουργική επέμβαση και το κόστος της μετέπειτα θεραπείας και ο μικρός Ηλίας κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο. Ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε τον Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη και μαζί του θα παρακολουθήσουμε βήμα - βήμα τις συγκλονιστικές προσπάθειες της πρωτοβουλίας του δασκάλου, που χάρισαν ξανά το χαμόγελο στον μικρό Ηλία.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...