Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Adele Exarchopoulos: Η 19χρονη Ελληνίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες!



 Η 8η μέρα του 66ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έκλεισε με ελληνική παρουσία! Μιλάμε ασφαλώς για την 19χρονη ελληνικής καταγωγής Adèle Exarchopoulos που πρωταγωνιστεί στην ταινία “La Vie d'Adele”. 

Η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής ταινίας του Abdellatif Kechiche δίνει μία συγκλονιστική ερμηνεία. Διαρκεί 3 περίπου ώρες και έχει συζητηθεί πριν καν προβληθεί αφού έχει σαν θέμα την παθιασμένη ερωτική σχέση δύο γυναικών. Η Adele αναδείχθηκε αδιαφιλονίκητο φαβορί για το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου και τους έκανε όλους να μιλούν για τη νέα μεγάλη αποκάλυψη του γαλλικού σινεμά.

Αν και γεννημένη το 1994, έχει ήδη οχτώ χρόνια εμπειρίας στην οθόνη. Ξεκίνησε μαθήματα σε πολύ νεαρή ηλικία όταν οι γονείς της την έγραψαν σε σχολή για να καταπολεμήσουν το γεγονός ότι ήταν πολύ ντροπαλή. Στο βιογραφικό της έχει ρόλους σε ταινίες όπως το “Boxes”, το “Les Enfants de Timpelbach”, το “Τη Νύχτα Που Χάθηκαν τ' Αστέρια”, το “Des Morceaux de Moi” και το “Le Bleu est Une Couleur Chaude”

“Στο πλατό μιας ταινία μπορώ να κάνω τα πάντα. Τα δίνω όλα.... Πράγματα που δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι μπορώ να κάνω στην αληθινή ζωή, μου βγαίνουν απολύτως φυσικά μπροστά στην κάμερα”, έχει δηλώσει η νεαρή πρωταγωνίστρια.

Δες την Adele κατά την άφιξή της στο Φεστιβάλ!


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...