Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη συναντήθηκε με τα "Τραγούδια για Φίλημα” στο «Ελλάδος Εικόνες»


Η μουσικοθεατρική  παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη συναντήθηκε με τα "Τραγούδια για Φίλημα” στο «Ελλάδος Εικόνες», και το αποτέλεσμα ήταν μια άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα, με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, το άφθονο γέλιο και το χορό που ενθουσίασε το κοινό, το οποίο δεν σταματούσε να χειροκροτεί! 


Κάθε  Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες», ο Παντελής Καναράκης με το αστείρευτο χιούμορ του, η Σοφία Βογιατζάκη με τον μοναδικό της μπρίο και ολόκληρη η παρέα τους,  διακωμωδούν με το δικό τους ανατρεπτικό και συγκλονιστικό τρόπο ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Μπροστά από τα μάτια μας περνάνε ο Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Μαρινέλλα, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, οι αδερφές Μπρόγιερ και πολλοί άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφου.


Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα του τότε τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του '50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη θρυλική Στέλλα, με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατυρική ματιά. Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες» ζούμε το ελληνικό σινεμά του '60. Γελάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε. Στην Ελλάδα του σήμερα ζούμε την Ελλάδα του χθες και ελπίζουμε για την Ελλάδα του αύριο.


Από την πρεμιέρα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος του  Ελληνικού κινηματογράφου Κώστας Βουτσάς  που απόλαυσε το πρόγραμμα κατενθουσιασμένος! Επίσης στην πρεμιέρα βρέθηκαν και  οι: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασιλική Ανδρίτσου, Μπέσσυ Αργυράκη, Γιώργος Βάλαρης, Σύλβια Δεληκούρα, Ελένη Κρίτα, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Στέλλα Καλλή, Στέλλα Δημητρίου, Χάρης Σιανίδης, Μιχάλης Μανιάτης, Γωγώ και Μαίρη Αυγερινοπούλου, Γιώργος Μιχαλόπουλους, Βίκυ Χατζή και πολλοί άλλοι.


CINE – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ
κάθε Πέμπτη στις 22:30

Με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ και τη ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
Εμφανίζονται Γιάννα Ζιάννη, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιώργος Παράσχος, Άννα Αθανασιάδη, Ευθύμης Ζησάκης

Κείμενα, σκηνοθεσία, χορογραφίες ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ

Μουσική επιμέλεια  ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΗΧΟΣ

Mαζί τους το μουσικό συγκρότημα ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ.

«Ελλάδος  Εικόνες» - La Cabana
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου
Τηλ.: 2109824620, 6936657025
www.ellados-eikones.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...