Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΦΩΤΟ - Στα γυρίσματα του Σάκη στη Μυτιλήνη

Πρεμιέρα απόψε για την πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ήρωες ανάμεσά μας». Τα γυρίσματα της φιλόδοξης παραγωγής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και από σήμερα και μέχρι τέλος Ιουνίου κάθε Παρασκευή ο ΑΝΤ1 θα μας παρουσιάσει τις ιστορίες 10 συνανθρώπων μας που παραμέρισαν το «εγώ» τους για χάρη του «εμείς» και με τις πράξεις τους προσέφεραν βοήθεια και είναι παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

Σε κάθε επεισόδιο θα προβάλλονται δύο αυτόνομες και ξεχωριστές ιστορίες που είναι σίγουρο οτι θα μας συναρπάσουν, θα μας συγκινήσουν και κυρίως θα μας προβληματίσουν αλλά ταυτόχρονα θα μας γεμίσουν ελπίδα ότι όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον συνάνθρωπο μας.

Μόλις την περασμένη Τετάρτη ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής στην πανέμορφη Σκάλα Καλλονής, στη Λέσβο όπου βρέθηκε εκεί για λίγες ώρες και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σάκης Ρουβάς για να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον ιερωμένο της περιοχής που προσφέρει ένα μοναδικό έργο στους ντόπιους που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα αλλά και στους πρόσφυγες που οι δουλέμποροι αφήνουν σχεδόν καθημερινά στα παράλια του νησιού αφού πρώτα τους έχουν υποσχεθεί μια καλύτερη ζωή.


Οι κάτοικοι της Σκάλας Καλλονής υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά τον Σάκη Ρουβά και το πολυμελές συνεργείο του ΑΝΤ1 και πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής. Είναι χαρακτηριστικό ότι «επιστρατεύθηκαν» ένα καϊκι και ακόμη δύο σκάφη για να γίνουν με επιτυχία οι απαραίτητες λήψεις.

Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα ο Σάκης Ρουβάς μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του που περίμεναν στην προβλήτα του γραφικού λιμανιού.

Αμέσως μετά όλοι μαζί- οι κάτοικοι δηλαδή που βοήθησαν στα γυρίσματα μαζί με το συνεργείο, τους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 και βέβαια τον δημοφιλή και αγαπητό καλλιτέχνη- γευμάτισαν σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο της Σκάλας Καλλονής- στο Caprice kitchen bar- από όπου και οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το nocomments.

To μενού περιελάμβανε θαλασσινά και ψάρια από τον ξακουστό και πλούσιο σε αλιεύματα κόλπο της Καλλονής και πεντανόστιμα και φρεσκότατα κυδώνια. Από το τραπέζι έλειπαν οι διάσημες σε όλο τον κόσμο σαρδέλες Καλλονής που αυτή την εποχή βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία της αναπαραγωγής τους.

Ήταν ένα ξεχωριστό απόγευμα και για τους κατοίκους της όμορφης Σκάλας που γνώρισαν απο κοντά τον αγαπημένο καλλιτέχνη και παρουσιαστή και χάρηκαν που πέρασαν λίγες ώρες μαζί του αλλά και για τον Σάκη Ρουβά που μοιράστηκε μοναδικές εμπειρίες με τους φιλόξενους κατοίκους του νησιού.





Πηγή: nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...