Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Πέθανε ο παππούς του Ρουβά

Πριν 15 ημέρες ο αγαπητός σε όλους μας καλλιτέχνης, έχασε τον παππού του σε ηλικία 87 ετών. Ο παππούς Ανάστασης, του οποίου το όνομά φέρει Σάκης, ζούσε στην Κέρκυρα. Πρόκειται για έναν βιοπαλαιστή, που κατάφερε να μεγαλώσει τα παιδιά του, δουλεύοντας σκληρά. Η ζωή όμως του έδωσε και πολλές χαρές. Είδε τον εγγονό του να ανεβαίνει ένα – ένα τα σκαλιά της δόξας και να φτάνει στο αποκορύφωμα της επαγγελματικής επιτυχίας. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του πρόλαβε να δει και την δισέγγονο του να βαφτίζεται με το όνομα του.

Η χαριτωμένη Αναστασία, δεν θα έχει μνήμες από εκείνον, όμως θα μάθει σίγουρα την ιστορία του στυλοβάτη της οικογένειας όταν μεγαλώσει. Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του καλλιτέχνη, τον Κώστα Ρουβά, που ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα και μας μίλησε γι’ αυτή την απώλεια, που βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του.




Ο Κώστας Ρουβάς, παρά την μεγάλη επιτυχία του γιού του, δεν εγκαταλείπει με τίποτα το νησί για να έρθει στην Αθήνα. Είναι και ο ίδιος καλλιτέχνης και συμμετέχει σε διάφορες θεατρικές ομάδες στην Κέρκυρα. Παρά τις προτάσεις που είχε από αθηναϊκούς θιάσους δεν πήρε ποτέ την απόφαση να αφήσει το νησί. Για να δούμε τώρα αν η εγγονή του θα καταφέρει να τον τραβήξει προς τα εδώ!



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...