Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πολεμική για τα οπίσθια της Μισέλ Ομπάμα ξέσπασε στην Αμερική


Αφού έκανε πηχιαίους τίτλους για τη φράτζα της η Μισέλ Ομπάμα βρίσκεται τώρα στο μάτι του κυκλώνα για τα «γεμάτα» οπίσθιά της. Αφορμή, η εκστρατεία που έχει ξεκινήσει η Πρώτη Κυρία εναντίον της παχυσαρκίας.

Ο καθηγητής Μπομπ Γκρίσομ στην Αλαμπάμα έχασε τη θέση του γιατί δείχνοντας την Μισέλ Ομπάμα στους μαθητές του είπε γελώντας: «Κοιτάξτε την, είναι κ@λόχοντρη, ζυγίζει τουλάχιστον 90 κιλά» μη γνωρίζοντας ότι ένας από τους μαθητές τον έγραφε στο smartphone.

Το τελευταίο διάστημα η περίπτωση του Γκρίσομ δεν είναι μεμονωμένη. Το να γελάει κάποιος με τα οπίσθια της Πρώτης Κυρίας έγινε εθνικό σπορ. Ο συντηρητικός γερουσιαστής Τζιμ Σενσενμπρένερ δήλωσε πρόσφατα δημόσια: «Μας κάνει μαθήματα για την παχυσαρκία ενώ η ίδια έχει χοντρά οπίσθια».

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ρας Λίμποκ σχολίαζε πρόσφατα στην εκπομπή του: «Η Μισέλ Ομπάμα δεν μοιάζει να σέβεται τις συμβουλές που μας δίνει. Τρώει κάτι μπριζόλες που έχουν τουλάχιστον 1500 θερμίδες και 141 γραμμάρια λίπος».

Η Αγιάνα Μπέρντ, συγγραφέας του βιβλίου «Τι έχει γραφεί για το σώμα των Μαύρων Γυναικών, το δέρμα, τα μαλλιά, τα οπίσθια, τα χείλη και άλλα σημεία» γράφει για το θέμα της Πρώτης Κυρίας στην Washington Post : «Υπάρχει μια παράδοση στις ΗΠΑ, οι Λευκοί άνδρες δεν σέβονται το σώμα των μαύρων γυναικών και τις υποβαθμίζουν με αυτό το κριτήριο. Το επεισόδιο με την Μισέλ Ομπάμα τοποθετείται σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...