Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Όταν η Μαρία συνάντησε την Oprah

Μια συνταγή της γνωστής Ελληνίδας μαγείρισσας Μαρίας Λόη, - νόστιμα σπιτικά λαζάνια, ψημένα στη σχάρα - φιλοξενείται πλέον στο site της Oprah Winfrey, Οprah.com στην κατηγορία FOOD.

Όπως εξήγησε η Μαρία Λόη στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος"  : "Είχε έρθει στο εστιατόριό μου στη Νέα Υόρκη, η αρχισυντάκτρια της Oprah. Στην Αμερική έχει γίνει μόδα το μπάρμπεκιου και οι πάντες προσπαθούν να μάθουν διαφορετικές συνταγές γι'αυτό. 'Οταν μας σύστησαν, εκείνη με ρώτησε τι διαφορετικό μπορώ να κάνω, εκτός από το να ρίξω ένα κομμάτι κρέας και να το ψήσω. Της απάντησα πως μπορούσα να κάνω μακαρόνια. Εκείνη έμεινε έκπληκτη... (...)Όταν τα δοκίμασε ξετρελάθηκε. Της άρεσε τόσο πολύ, που μου ζήτησε να φτιάξω ένα πακέτο για να πάρει μαζί της. Μου είπε ότι δεν είχε ξαναφάει τόσο ωραία λαζάνια".

Η Μαρία Λόη στο παρελθόν είχε μαγειρέψει και για τον Barack Obama, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας στην Αμερική. Τώρα, όπως λέει είναι καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή της Martha Stewart στις 18 Ιουνίου και συζητάει και για μια εμφάνιση στο show της Oprah. Tι ρώτησαν οι πελάτες της,όταν είδαν τη συνταγή της στο site της πιο διάσημης Αφροαμερικανίδας του κόσμου : "Μου είπαν : πώς τα κατάφερες μέσα σε πέντε μήνες και έγινες ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αμερικής;"
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...