Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τατιάνα Στεφανίδου και Δέσποινα Βανδή: Γυμνάζονται και μαγειρεύουν!

Σήμερα, Πέμπτη 14/6 στις 15:30 η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχεται στο σπίτι της και στο πλατό τη Δέσποινα Βανδή. Γυμνάζονται και μαγειρεύουν!


Οι θαυμαστές της κατέκλυσαν το στούντιο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους σταρ. Οι δύο κυρίες, που συναντήθηκαν μετά από 2½ χρόνια έκαναν μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με πολλές… «αποκαλύψεις».

Πρώτα όμως η Δέσποινα επισκέφτηκε την Τατιάνα στο σπίτι της και ανέλαβε να της δείξει το πρόγραμμα γυμναστικής, που ακολουθεί. Μετά, μπήκε στην κουζίνα της παρουσιάστριας και έφτιαξε ένα κέικ σοκολάτας, που τρελαίνονται τα παιδιά της.

Στο στούντιο η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, με ποιο τρόπο διατηρεί ζωντανή την ερωτική τους ζωή.

Ακόμα, περιέγραψε την καθημερινότητα με τα παιδιά της και αφηγήθηκε πως αντέδρασε όταν η κόρη της, της είπε ποιο επάγγελμα θέλει να ακολουθήσει όταν μεγαλώσει…

Και φυσικά τραγούδησε στο στούντιο της εκπομπής τις νέες της επιτυχίες από τον καινούριο διπλά πλατινένιο δίσκο «Άλλαξα» με την υπογραφή του Φοίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...