Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ελ. Μουτάφη: Φωτογραφίζεται με τον Αλ. Μπουρδούμη


Η Αλεξάνδρα και ο Κίμωνας ή αλλιώς η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τον τηλεοπτικό τους έρωτα στο μοναδικό σήριαλ Κλεμμένα όνειρα.

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί μίλησαν στο περιοδικό Tv Glam του Τύπου της Κυριακής για τις εξελίξεις στο σήριαλ όπου πρωταγωνιστούν, τις ερωτικές τους σκηνές αλλά και τη δική τους ερωτική κατάσταση αυτόν τον καιρό.

Μιλώντας για τις εξελίξεις στα Κλεμμένα όνειρα ο Αλέξανδρος αποκάλυψε ότι ο Κίμωνας τον οποίο υποδύεται θα κάνει την κίνησή του και θα δείξει στην Αλεξάνδρα ότι την αγαπάει, θα της δώσει τα κλειδιά από το διαμέρισμά του και θα την παρακαλέσει να τον περιμένει εκεί!

Στην ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να γυρίζουν ερωτικές σκηνές η Ελισάβετ δεν αρνήθηκε ότι είναι δύσκολες και αμήχανες όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται εύκολο και αστείο γιατί για μένα ο Αλέξανδρος είναι σαν αδερφός, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Αλέξανδρος τονίζοντας ότι με την Ελισάβετ είναι 20 χρόνια φίλοι.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει πέσει σε... ξέρα πολλές φορές στα ερωτικά του, ότι δεν αρκεί η καλή του εμφάνιση για να εντυπωσιάσει μια γυναίκα ενώ δηλώνει ότι του είναι πιο εύκολο να προσεγγίσει γυναίκες του δικού του κλάδου επειδή φοβάται ότι οι.. απλές γυναίκες θα τον χαρακτηρίσουν ψώνιο. Επίσης ομολόγησε ότι από τις κυρίες του χώρου του εξαιρετικά όμορφη είναι η Ελισάβετ Μουτάφη ενώ πολύ ωραία παρουσιά θεωρεί τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Η όμορφη Ελισάβετ ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τον Αλέξανδρο ως άνδρα και παραδέχτηκε γελώντας ότι είναι έξυπνος, όμορφος και πολύ γοητευτικός και αρέσει σε όλες τις γυναίκες!

Η ταλαντούχα ηθοποιός ομολογεί ότι "ως άνθρωπος είμαι "καθαρή" όπότε δεν θα μπορούσα να το παίξω σε διπλό ταμπλό" συγκρίνοντας τον εαυτό της με την κατάσταση της Αλεξάνδρας στο σήριαλ.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό η Ελισάβετ δηλώνει πολύ καλά, κουρασμένη αλλά δημιουργική και φυσικά πάντα βρίσκει καιρό για έρωτες!

"Κάθε γυναίκα σκέφτεται το γάμο της. Έτσι κι εγώ, είμαι ρομαντική"! δηλώνει η ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει να τη δούμε νυφούλα και μάλιστα με νυφικό ραμένο από το θείο της Μάκη Τσέλιο.

Η Ελισάβετ δηλώνει πως θέλει να κάνει παιδιά, κάτι που έχει κοινό με την ηρωίδα που ενσαρκώνει και θεωρεί ότι αν γίνει μαμά θα έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και δεν θα μπορεί να τους χαλάει χατίρι.

Η όμορφη ηθοποιός τέλος δηλώνει ότι προσπαθεί να κάνει σωστή διατροφή και ότι έχει "σιχαθεί" τη λέξη "δίαιτα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...