Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο ασυγκράτητος Γιώργος Χειμωνέτος έχει πάει με....1500 γυναίκες

Για την ιδιαιτέρως ενεργή σεξουαλική του ζωή, τη ζήλια και την απιστία, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο πρώην αθλητής και νυν επιχειρηματίας και DJ, Γιώργος Χειμωνέτος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» και αναφερόμενος στο συνολικό αριθμό των γυναικών που έχουν περάσει από το κρεβάτι του, είπε: «Υπολόγισε ότι έχω βρεθεί ερωτικά 25 χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο. Πιθανολογώ πως ήταν 60 το χρόνο. Βλέπεις, ταξιδεύαμε και πολύ. Νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος. Θεωρώ ότι πολλοί Έλληνες έχουν καλό όνομα σε αυτό το σπορ».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι όταν ήταν σε σχέση ήταν πάντα πιστός, αν και παραδέχτηκε ότι τον έχουν απατήσει, λέγοντας: «Ναι, με έχουν απατήσει. Γιατί, εγώ τι είμαι; Δεν έχει να κάνει η ομορφιά, η παρουσία, το πώς είσαι, με αυτά. Δεν παίζουν κανέναν ρόλο».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ζηλεύει μόνο αν τον προσβάλλει με τη στάση της η σύντροφος του. «Εγώ θέλω η γυναίκα μου να είναι κούκλα, να κυκλοφορεί και να την επιθυμούν όλοι. Θα ζηλέψω μόνο αν δώσει δικαίωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση αν έχει συνευρεθεί ποτέ με δύο γυναίκες είπε «κάτι έχω κάνει κι εγώ», ενώ στην απορία του δημοσιογράφου αν έχει πάει ταυτόχρονα με περισσότερες από δύο απάντησε: «Mε όσες χρειάζονταν για να είμαι πλήρης στις εμπειρίες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...