Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα», δηλώνει η Μις ΗΠΑ

Η αισιοδοξία της ηλικίας της (είναι μόλις 17χρονων) γέμισε το πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου -όπου και εμφανίστηκε μαζί με την μαμά και την γιαγιά της- με την 17χρονη εστεμμένη Ελληνοαμερικανίδα Ελεάνα Φρανγκέδη να δίνει το δικό της μήνυμα εθνικής ενότητας.

«Τελειώνω τώρα το Λύκειο και θέλω να σπουδάσω ιατρική. Θέλω να συνδυάσω το μόντελινγκ με τις σπουδές μου. Ως Miss Teen America θέλω να βγάλω προς τα έξω την εικόνα ενός αφοσιωμένου ανθρώπου. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι όλα είναι δυνατά παρά τις δυσκολίες». Αυτό είπε ως καλεσμένη του Μίλα η 17χρονη εστεμμένη από την Φλόριντα.

Ενώ επίσης παρών στο στούντιο ήταν η η γιαγιά της Πηνελόπη (που έφτασε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει και τελικά έμεινε) και η μηχανολόγος μητέρα της (σ.σ. Ο πατέρας της είναι νευροχειρουργός).

Συγκινητική και η γιαγιά που δήλωσε «Τα πράγματα είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι η Ελλάδα είναι αρκετά δυνατή, έχει ζήσει πολέμους, φτώχεια και νομίζω ότι όλοι μαζί οι Έλληνες θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...