Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Κώστας Κόκλας: «Δείχνουμε ανέχεια, κάνουμε υπομονή»

Για την καθυστέρηση πληρωμών στους συντελεστές του σίριαλ «Βασιλιάδες» μίλησε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος τόνισε πως κάνει υπομονή, αλλά δεν θα μπει στο στούντιο για νέα γυρίσματα, αν δεν πληρωθεί τα δεδουλευμένα.


«Οι συνθήκες είναι πιο άγριες κι απογοητευτικές από ποτέ. Υπάρχει μεγάλη κρίση, η κρίση που υπάρχει γύρω μας, δεν θα μπορούσε παρά να ‘χει αντανάκλαση και στο τηλεοπτικό τοπίο. Είχε αρχίσει να κάνει ορατά τα σημάδια της και εδώ και καιρό μας είχαν γίνει περικοπές στα κασέ, αυτά που ήταν κάποτε κασέ. Εδώ και καιρό περιμένουμε χρήματα για τα γυρίσματα που κάνουμε πάνω από έναν χρόνο και ακόμα έρχονται» δήλωσε και συνέχισε λέγοντας:

«Δημιουργεί τεράστια προβλήματα αυτό, αλλά είναι αληθινά δύσκολοι οι καιροί και κάνουμε υπομονή, όση τέλος πάντων μπορούμε. Βάζουμε... πλάτες, με τη σιγουριά ότι τα χρωστούμενα θα μας δοθούν και περιμένουμε! Δεν είχαμε ως τώρα παράπονα από το κανάλι ή την παραγωγή, πιέζονται και πιεζόμαστε όλοι. Δείχνουμε ανέχεια, κάνουμε υπομονή, αλλά, ναι, θα μπούμε και πάλι στο στούντιο, μόνο όταν θα πληρωθούμε».

ΠΗΓΗ: TV Ζάπινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...