Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Χ. Βασιλόπουλος: "Ο πατέρας μου μπαινόβγαινε στις φυλακές. Ήταν underground τύπος!"

Αποκαλυπτικός για ακόμα μία φορά ήταν ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "ΕΓΩ!".

Οι περίοδοι της ζωής του που δεν ήταν ευτυχισμένος...

Σε πολλές φάσεις της ζωής μου δεν ήμουν ευτυχισμένος... Όπως όταν συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πατέρα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν σε πολύ μικρή ηλικία. Εκείνος είχε έναν άλλο τρόπο ζωής, που δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τη ζωή τη δική μου, της μητέρας μου και γενικώς, των άλλων ανθρώπων. Ο πατέρας μου μπαινόβγαινε στις φυλακές. Ήταν underground τύπος. Ήταν σε συμμορίες... Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει αν είμαι καλά. Δεν ήξερα πώς ήταν η φωνή του. Ο πατέρας μου δεν μου είπε ποτέ "σ' αγαπώ"...

Το πιο ακραίο που έχει κάνει στο σεξ

Για μένα, δεν υπάρχει όριο. Οτιδήποτε και να σκεφθεί το ανθρώπινο μυαλό όσον αφορά το σεξ- εκτός από την παιδεραστία, μπορεί να γίνει και να είναι ωραίο... Από το να έχεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους ταυτόχρονα, μέχρι να το κανείς , ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι η μαγεία του σεξ. Δεν υπάρχει όριο.

Με πόσες γυναίκες έχει κάνει έρωτα ταυτόχρονα;

Δεν έχω κάνει τρελό όργιο. Έχω συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα. Οπότε τα πάντα είναι προς εξερεύνεση. Δεν εχω πάει σε σπίτι που γίνονται όργια. Αλλά πιστεύω πως θα γίνει και αυτό. Βρίσκομαι στην κατάλληλη πόλη.

Πάρα πολλά ζευγάρια, ειδικά στο εξωτερικό, επιλέγουν την ανταλλαγή συντρόφων. Θα το έκανε με τη γυναίκα του;

Δεν μπορώ να πω αν θα το έκανα ή δεν θα το έκανα. Θα σου απαντήσω πως οτιδήποτε φτιάχνει τον καθένα στην κρεβατοκάμαρα του είναι σεβαστό. Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονογαμικά πλάσματα από τη φύση μας. 

Πότε έκανε έρωτα για πρώτη φορά;

Όταν ήμουν 13,5 ετών με μια κοπέλα τρία χρόνια μεγαλύτερη μου.

Είχε πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας;

Όχι. Απλώς κάναμε σεξ. Όλες οι γυναίκες όμως, μου έχουν μάθει πράγματα. Τις λατρεύω, τις αγαπώ και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Έχετε δηλώσει επίσης: Αισθάνθηκα ερωτικά για άνδρα, αλλά ως πράξη δεν έγινε τίποτα...

Όταν κάποιος με ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι ερωτικό με άνδρα, είπα ότι υπήρξε από την άλλη μεριά δράση, αλλά από τη δική μου δεν υπήρξε αντίδραση. Είχα περιέργεια να δω, όμως, αν θα υπάρξει αντίδραση. Τέσταρα τον ευατό μου να δω μήπως μου αρέσει.

Και δεν σας βγήκε;

Ξεκίνησε να γίνει, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, γιατί δεν μπορούσα οργανικά να φτιαχτώ. Δοκίμασα και δεν μου άρεσε. Δεν ολοκληρώθηκε τίποτα. Απλώς, όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι και βλέπεις ότι δεν μπορείς να το παίξεις, το αφήνεις.

Έχει πει: "Τα σκληρά ναρκωτικά τα έχω κόψει". Ήταν εύκολο;

Ήταν πολύ ευκολό, γιατί είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας.Πάντα προηγούνταν η δουλειά μου, η οικογενειά μου, το να είμαι ενταξεί απέναντι σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνεις χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν είναι πολύ εύκολο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στα ναρκωτικά. Πρέπει να διαλέξεις. Όποτε λες: Διαλέγω το πάθος μου, που είναι η δουλειά μου, και όχι τα ναρκωτικά. Δεν είχα φτάσει στο σημείο να είμαι χρήστης με την πλήρη έννοια. Δεν ήμουν άνθρωπος που γινόταν λιώμα και ξεχνιόταν για δύο ημέρες. Έκανα ό,τι έκανα αλλά το πρωί ήμουν πάντα στην ώρα μου, στο γύρισμα, ήξερα τα λόγια μου.

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...