Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Βρέθηκε αναίσθητη σε ξενοδοχείο η Lindsay Lohan

Lindsay Lohan at Calvin Klein Spring 2007 Fash...
Lindsay Lohan (Photo credit: Wikipedia)

Πανικός επικράτησε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. όταν βρέθηκε σε ένα από τα δωμάτιά του αναίσθητη. η 25χρονη Lindsay Lohan


Όπως μεταδίδουν τα ξένα Μ.Μ.Ε. την Παρασκευή στις 10:15 π.μ. (τοπική ώρα), η νεαρή ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Elisabeth Taylor, βρέθηκε λιπόθυμη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ritz-Carlohn στη Marina Del Rey, όπου διαμένει για τα γυρίσματα της ταινίας «Liz & Dick», και αφού κλήθηκε ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν ότι η 25χρονη Lindsay, πράγματι βρέθηκε αναίσθητη αλλά αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες παρέμεινε στο δωμάτιό της.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της Steve Honig: «Το πρόγραμμα της Lindsay είναι ιδιαίτερα δύσκολο τις τελευταίες δύο μέρες. Χθες το βράδυ, εργάστηκε από τις 7 μ.μ. έως τις 8 το πρωί . Εξαντλημένη επέστρεψε στο δωμάτιό της για να ξεκουραστεί.

Οι παραγωγοί ανησύχησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως, διαπιστώθηκε πως ήταν μια χαρά, απλά εξαιρετικά εξαντλημένη και ελαφρώς αφυδατωμένη». Δεν παρέλειψε ωστόσο να ξεκαθαρίσει πως το θέμα δε σχετίζεται με αλκοόλ και ναρκωτικά, με τα οποία είχε μπερδέματα η νεαρή ηθοποιός στο παρελθόν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...