Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Παπαδάκης: «Ξέρεις τι είναι να βλέπεις στον ύπνο σου Γεωργιάδη, Ντινόπουλο;»

Οι καθημερινές εμφανίσεις πολιτικών στην εκπομπή του -και προφανώς το επεισόδιο Κασιδιάρη- έχουν οδηγήσει τον δημοφιλή παρουσιαστή στο να παίρνει, όπως δηλώνει, τα χάπια 3-3, να βλέπει εφιάλτες με τους πολιτικούς και να δηλώνει πως το νευρικό του σύστημα δεν αντέχει 3η εκλογική αναμέτρηση.

Άκρως αγανακτισμένος και άκρως απολαυστικός εμφανίστηκε στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είπε στο πάνελ του «Δεν μπορώ, τα νεύρα μου. Με συγχωρείς, αλλά έχω δει τον Παπαδημούλη και τη Δούρου περισσότερο από τη γυναίκα μου. Δεν μπορώ άλλο. Ήταν εδώ ο Χαϊκάλης και έλεγε ´έχεις τίποτα μαζί μου´; Δεν έχω κάτι, αλλά δε μπορώ να σας βλέπω».

Προσθέτοντας, στην συνέχεια, την ατάκα του μήνα «Βλέπεις στον ύπνο σου τον Αργύρη Ντινόπουλο. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις στον ύπνο σου τον Άδωνι Γεωργιάδη; Πετάγεσαι στον ύπνο σου. Είπα στη γιατρό 'πειράζει που παίρνω τα χάπια 3-3;'. ' Όχι, όχι, θα πάθεις τίποτα αγόρι μου' μου λέει. Βρείτε τα σας παρακαλώ πάρα πολύ. Να χαρείτε».

Ενώ η εκπομπή ολοκληρώθηκε με ξεκαρδιστική αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη «'Έχουν μείνει 17μέρες για να τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν, ελληνικού λαού θέλοντος, γιατί αν πάμε πάλι για εκλογές.... Παιδιά με συγχωρείτε, εγώ δεν θα κάτσω. Μου είπε ο γιατρός '3η εκλογική περίοδος δε γίνεται'. Μου έχει ταραχτεί το νευρικό σύστημα.Έχω αρχίσει και μου αρέσει ο Αδωνις. Ξέρεις τον βλέπω λίγο περίεργα, 'τι θα κάνεις το βράδυ', 'πάμε να φάμε' και τέτοια. Εντάξει, λέμε και καμία πλάκα να περάσει η ώρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...