Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

1 εκ. ευρώ και μια βίλα ζητάει από τον Παρασκευά Άντζα η σύζυγός του

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του φαίνεται να διανύει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που, σύμφωνα με την Real News, έχει πάρει κιλά και τα βουνά (κάνοντας εκδρομές με άλογα). Αιτία το διαζύγιό του, με την εν διαστάσει σύζυγό του -και μητέρα των τριών παιδιών του- Χρύσα.

Πάνω από 1.000.000 ευρώ (συν γενναία μηνιαία διατροφή) διεκδικεί σύμφωνα με πληροφορίες της Real News η Χρύσα Άντζα από τον Παρασκευά, σε μια ακόμη πράξη του εν εξελίξει διαζυγίου τους που έχει αφήσει τον ποδοσφαιριστή σκιά του εαυτού του.

Το κεντρικό περιουσιακό στοιχείο είναι η διώροφη βίλα -έκτασης 350 τ.μ.- που είχε χτίσει ο Άντζας στην περιοχή Αρκαδικό Δράμας την εποχή που ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτή την στιγμή στην οικία διαμένει οι σύζυγος και τα τρια παιδιά του ζεύγους, ενώ ο Άντζας ζει μόνος στο χωριό Μοναστηράκι, βρίσκοντας ως διέξοδο εκδρομές με άλογα που εκτρέφουν φίλοι του στα βουνά της Δράμας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι τα προβλήματα στην σχέση του ζεύγους είχαν ξεκινήσει ήδη από την εποχή που ο πρώην διεθνής αμυντικός αγωνιζόταν στο μεγάλο λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...