Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Μια Ελληνίδα "θεά" μάγεψε τον Gaultier

Μπορεί η 24χρονη Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου να μην έχει κερδίσει κανένα τίτλο σε καλλιστεία ή να μην έχει εμφανιστεί ποτέ σε ελληνική τηλεοπτική εκπομπή, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση της βιομηχανίας της μόδας γενικότερα και του Ζαν Πολ Γκοτιέ ειδικότερα.


Το χαμηλό προφίλ που συνειδητά έχει κρατήσει η Ελληνίδα καλλονή -καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ποτέ σέξι φωτογράφηση ή κοσμική εμφάνιση- έχουν ως αποτέλεσμά της το όνομά της να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό.

Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις στον χώρο της μόδας, οι οποίοι δηλώνουν γοητευμένη από την κομψή μεσογειακή της ομορφιά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η 24χρονη να ζει τα τελευταία χρόνια με μια βαλίτσα στο χέρι. Έχοντας ως έδρα τα τελευταία χρόνια την Νέα Υόρκη έχει περπατήσεις στις πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για τα πιο σημαντικά περιοδικά όλου του πλανήτη, όπως διάφορες εκδόσεις της Vogue και του Elle.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου και θα μείνει για ακόμη ένα μήνα, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει Νέα Υόρκη για λίγες μέρες, πριν αναχωρήσει και πάλι για Γερμανία.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...