Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο "Βασιλιάς" και το γυμνό

Αν και κάνει ακραίες δηλώσεις περί ομαδικού σεξ και ποζάρει σε φωτογραφίσεις που τον δείχνουν ολόγυμνο, ο Τόμας Πρωτόπαπας, ο νεαρός "Αλέξης" της σειράς "Βασιλιάδες", λέει πως ο κόσμος θέλει να τον ξέρει "μέσα από τη δουλειά του"...

Σε συνέντευξή του, στο "TV Έθνος",  όταν τον ρωτούν αν ο θόρυβος του κάνει καλό, ο ηθοποιός απαντά πως : "Δεν είναι το ζητούμενό μου να θορυβώ, ζητούμενό μου είναι να με ξέρουν μέσα από τη δουλειά μου. Σε ερώτηση που μου έγινε αν βρέθηκα στο κρεβάτι με παραπάνω από ένα άτομο, είπα ότι μου είχε συμβεί - γιατί να το κρύψω, δεν είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω στο κρεβάτι μου ;- κι αστειεύτηκα με το "μέχρι πέντε είναι σχέση"! Στο 2012 είμαστε, γιατί να μη λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ; Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεσηκώθηκε τέτοια θύελλα! Όσο για τις φωτογραφίες, έγιναν πριν από 3 χρόνια, όταν δούλευα ως μοντέλο, για μια έκθεση φωτογραφίας".

Όσο για το αν οι γυμνές του φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο εν αγνοία του, ο Τόμας Πρωτόπαπας, δηλώνει "εξοργισμένος" από τη δημοσίευσή τους.
"Δεν ήξερα τίποτα και δεν με ενημέρωσε κανείς πως θα τις ανεβάσει στο site - δεν θα έδινα την άδεια έτσι κι αλλιώς, και ήδη κινήθηκα νομικά εναντίον τους. Το τονίζω ότι αυτή η φωτογράφηση έγινε για μια έκθεση και δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Απλώς, επειδή έγιναν αναγνωρίσιμος θεώρησαν καλό να τη βγάλουν προς τα έξω. Εξοργίστηκα με αυτό και με ρωτάς αν το ήξερα ; Δεν θα το επέτρεπα με τίποτα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...