Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Asi κατά Sila - Ποιά νίκησε;

Από αυτή την εβδομάδα και για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού παραδίδονται δωρεάν, βραδινά μαθήματα τουρκικών στην ελληνική τηλεόραση. Ξεχάστε την ελληνική γλώσσα για το φετινό καλοκαίρι, καθώς η τουρκική εισβολή στο prime time των καναλιών είναι καθολική! Ιστορίες της ...απλής καθημερινότητας από τα βάθη της ανατολής με αγάδες, τσιφλικάδες, βεντέτες, καταπιεσμένες νύφες και απαγορεύμενους έρωτες θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι.

Η τουρκική σειρά Asi έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την περασμένη Τετάρτη και η αντίστοιχη του MEGA, η Sila, μετά από το δίωρο πρώτο επεισόδιο της Κυριακής, εγκαταστάθηκε από χθες μόνιμα στην καθημερινή prime time ζώνη. Οι δύο σειρές θα παίζουν απέναντι κάθε βράδυ στις 21:00, η μεν του ΑΝΤ1 για δύο ώρες, η δε του MEGA για μια ώρα. Τη Δευτέρα έδωσαν την πρώτη τους τηλεοπτική μονομαχία, ποια κατάφερε να πάρει την πρωτιά;

Με έναν μεγάλο αντίπαλο που λέγεται Euro 2012, θα παίζουν τα δύο σίριαλ τα περισσότερα βράδια του Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι τα ποσοστά τους θα είναι μειωμένα, καθώς -τουλάχιστον το ανδρικό κοινό- επιλέγει ΕΤ1 τις ώρες αυτές. Χθες, η απαγωγή και ο παράνομος γάμος της Sila ...πήρε κεφάλι με 22,1%. Η Asi το πάλεψε αρκετά στα χωράφια και τους αγρούς και κατάφερε να συγκεντρώσει το 17% των τηλεθεατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...