Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ν. Μακρόπουλος: Χωρίς τέλος η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του – Σοκάρουν οι δηλώσεις της πρώην πεθεράς του

Αναβολή για το Σεπτέμβρη πήρε η δικαστική διαμάχη του Νίκου Μακρόπουλου με την εν διαστάσει σύζυγό του Χρύσα. Τα περιουσιακά τους στοιχεία, η διατροφή της πρώην συζύγου, οι απειλές, τα επεισόδια, οι αλληλοκατηγορίες και το τρίτο πρόσωπο συνθέτουν το σκηνικό της διαμάχης χωρίς τελειωμό του πρώην ζευγαριού.

 
Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και οι σοκαρίστηκες δηλώσεις της πρώην πεθεράς του Νίκου Μακρόπουλου, που τον κατηγορεί για απειλητικά τηλεφωνήματα. Μιλώντας στην κάμερα του Star η μητέρα της 47χρονης σόκαρε, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε απειλές από τον Νίκο Μακρόπουλο.
 
“Με πήρε ο πρώην γαμπρός μου τηλέφωνο και μου είπε “σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα”!”, δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην πεθερά του, ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του περιγράφει στην αγωγή της βίαια επεισόδια, μεταξύ των οποίων η εισβολή του στο σπίτι τους, στο Μαρούσι. Όπως δήλωσε η δικηγόρος της 47χρονης, οι απειλές έχουν σταματήσει και το πρώην ανδρόγυνο δεν έχει κανενός είδους επαφή.
 
Από τη μεριά του ο Νίκος Μακρόπουλος, αν και είχε συμφωνήσει αρχικά να βγάλει ένα συνεναιτικό διαζύγιο, κατέληξε να λύνει τις διαφορές του με την πρώην γυναίκα του στα δικαστήρια.
 
Άνθρωπος από το περιβάλλον του είχε αποκαλύψει  πως ο γάμος του γνωστή τραγουδιστή είχε τελειώσει εδώ και καιρό. Όπως λένε, ποτέ δεν άφησε να λείψει τίποτα από την οικογένειά του και πάντα φρόντιζε να καλύπτει τα έξοδα της συζύγου του και του γιού του. Ο έρωτας του ζευγαριού όμως, είχε τελειώσει και ο Μακρόπουλος είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Αφού προσπάθησε να σώσει το γάμο του, τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει το διαζύγιο. Αν και αρχικά πήγαιναν για συνεναιτικό διαζύγιο, τελικά έφθασαν στα δικαστήρια με την γυναίκα του να ζητά διατροφή που αγγίζει τα 3.000 ευρώ.

“Ο γάμος του Νίκου Μακρόπουλου με την γυναίκα του είχε τελειώσει εδώ και καιρό. Με δεδομένο ότι και ο γιος του είναι πλέον μεγάλος και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο, ο ίδιος αποφάσισε να χωρίσει. Τόσα χρόνια συντηρεί κανονικά την οικογένειά του και το παιδί, αλλά δεν μπορεί να είναι πια σε αυτόν το γάμο”, ανέφερε πηγή από το στενό του περιβάλλον.
 
Στο δικαστήριο της δευτέρας πάντως δεν εμφανίστηκε ούτε ο Νίκος Μακρόπουλος, o οποίος βρίσκεται για συναυλίες στην Αυστραλία, ούτε η εν διαστάσει σύζυγό του και η υπόθεση πήρε αναβολή για το Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...