Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

O ΡΕΜΟΣ ΣΤΟ ROMEO

Με τις φήμες του χωρισμού να τον ακολουθούν βρέθηκε στο ROMEO +

o Αντώνης Ρέμος. Με χαλαρή διάθεση και πάντα ευγενής με τους συναδέλφους του, δεν αρνήθηκε στην πρόσκληση του Γιώργου Γιαννιά να τραγουδήσει για τους τυχερούς που βρέθηκαν στο ROMEO + το βράδυ του Σαββάτου.

Περρής - Παπαβασιλείου
Εκεί ήταν και ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ Κώστας Τσατσαρής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, σε γάμο φίλων του όπου έδειξε ότι εκτός από το παρκέ αποδίδει και στην πίστα!

Ένα μοναδικό show όμως έδωσε και ο Βαγγέλης Περρής που επέλεξε το ROMEO + για να διασκεδάσει συνοδευόμενος από το ραδιοφωνικό ταίρι του, Έλενα Παπαβασιλείου. Ο Βαγγέλης Περρής ήταν στα κέφια του και έδειξε να απολαμβάνει τα αστεία της Θέλξης που δε δίστασε να του φορέσει μια ροζ τιάρα!

Μαριάννα Ντούβλη
Παραδοσιακά, το ROMEO + είναι και φέτος το καλοκαιρινό στέκι των επωνύμων.

Ο Κώστας Τσατσαρής με τη σύζυγό του
Ανάμεσα στους διάσημους θαμώνες την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν ακόμα οι : ο Θοδωρής Μανίκας με τη σύντροφό του, η Μαριάννα Ντούβλη, η πανέμορφη πυγμάχος Μαριάννα Καλέργη που ξεχώρισε στο Dancing on Ice, αλλά και ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Χριστίνα Σάλτη που χάρισαν μοναδικές στιγμές με τις ερμηνείες τους.

Ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας δίνουν κάθε βράδυ τον καλύτερό τους εαυτό και πρωταγωνιστούν στις νύχτες της παραλιακής.

Με ένα πρόγραμμα που κρατά το κέφι αμείωτο από την αρχή μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, το ROMEO + συνεχίζει την παράδοση των επώνυμων guests που χαρίζουν στη βραδιά μοναδικές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...