Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ζεύγος γιατρών κακοποίησε σεξουαλικά την Μαρία Μενούνος

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος εδώ και χρόνια δεν μπαίνει ποτέ σε γραφείο γιατρού αν δεν είναι μαζί της ο μόνιμος σύντροφός της. Λογικό, με βάση τις πικρές -κατά την ίδια- εμπειρίες που έχει.

Καλεσμένη του μέγα ραδιοφωνικού προβοκάτορα Χάουαρντ Στερν βρέθηκε χθες η γνωστή παρουσιάστρια. Εκεί που κατέληξε να αποκαλύπτει πράγματα που πολύ θα προτιμούσε να κρατήσει κρυφά.

Όπως την εμπειρία που είχε όταν ήταν νεότερη, με τον γιατρό να της ζητάει να γδυθεί μπροστά του (και να φορέσει την νοσοκομειακή ρόμπα) και στην συνέχεια να της αγγίζει τα γενετικά όργανα. Ενώ ο λόγος που είχε πάει να τον δει ήταν ένα απλά πρόβλημα με τον λαιμό της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Ήμουν πολύ νεότερη. Και ένοιωσα πάρα πολύ άβολα. Ο Κέβιν (σ.σ. Αντεργκάρο, μάνατζερ και συντροφός της) ήταν στην αίθουσα αναμονής. Οπότε άρχισα να ουρλιάζω. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω».

Σύμφωνα μάλιστα με την 34χρονη διαγωνιζόμενη του Dancing with the Stars, αυτή δεν ήταν πρώτη φορά που την έχει αγγίξει απρεπώς γιατρός.Έχει προηγηθεί μια γυναικολόγος που άρχισε να χαιδεύει το σκουλαρίκι που είχε στον αφαλό της, μερικά δευτερόλεπτα αφού είχε σχολιάσει πόσο «καυτό» το βρίσκει.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι πλέον ο -έτσι και αλλιώς- πανταχού παρών μάνατζερ μπαίνει μαζί της στα γραφεία γιατρών και τα εξεταστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...