Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

O Καλλίδης σε... street party στο Καρπενήσι!

Κάθε Κυριακή ο Βασίλης Καλλίδης μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. 


Πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.



Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στον Alpha, η εκπομπή «Νόστιμη γη» ταξιδεύει στο ηλιόλουστο αλλά παγωμένο Καρπενήσι. Στην καρδιά της Ευρυτανίας και ανάμεσα στα βουνά του Βελουχίου, ο Βασίλης Καλλίδης συναντάει τοπικούς παραγωγούς, βλέπει πώς παρασκευάζονται τα ντόπια λουκάνικα με πράσο και δοκιμάζει μια ποικιλία από μαλακά κατσικίσια τυριά. Επισκέπτεται τις Κορυσχάδες και το Μεγάλο χωριό, ενώ συμμετέχει σε ένα μεγάλο street party στο οποίο φτιάχνει και σερβίρει ζεστό, σπιτικό τσιπουρόμελο στους περαστικούς. Ο γνωστός chef μαγειρεύει ομελέτα σε ψωμί του τοστ, μια τηγανιά με πικάντικα λουκάνικα και μπαχαρικά με σος γιαουρτιού αλλά και μια απολαυστική μακαρονόπιτα έκπληξη.

 «Νόστιμη γη» με τον Βασίλη Καλλίδη: Γιατί το ταξίδι άνοιγει την όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...