Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Μαστροκώστα: Συντετριμμένη στην κηδεία της γιαγιά της

Με ένα μεγάλο γιατί και συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό της γιαγιάς της που δεν αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας εις βάρος της είναι η Γωγώ Μαστροκώστα η οποία  είπε το τελευταίο αντίο στο αγαπημένο της πρόσωπο.


Η ίδια, σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε στο star για αυτές τις τραγικές στιγμές που ζει με την οικογένειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: 


 «Η γιαγιά Γεωργία ήταν για μένα και τα αδέλφια μου σαν δεύτερη μάνα. Ήταν θεία της μαμάς μου και εμείς την είχαμε κάτι παραπάνω από γιαγιά. Την αγαπούσαμε και της είχαμε απίστευτη αδυναμία όλοι μας. Εγώ μάλιστα πολύ περισσότερο, καθώς έχω και το όνομά της». Η κηδεία έγινε στην Πάτρα και η Γωγώ είχε φυσικά κοντά της τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα ο οποίος την στηρίζει όσο μπορεί. Φαίνεται πως αυτό που έχει λυγίσει την οικογένεια είναι το γεγονός ότι η Αστυνομία ακόμα δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως θα βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και μαζί με αυτά και πολλά συμπεράσματα για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...