Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κατερίνα Γερονικολού: Η μεγάλη ανακρίβεια μου φαίνεται λίγο πρόστυχη

«Γενικά γράφονται χίλια μύρια για όλους όσοι είναι μπροστά στα φώτα»

Tα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο επόμενο Dancing With The Stars ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού στο Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί του Σαββάτου.

«Γενικά είμαι χαλαρή. Γενικά γράφονται χίλια μύρια για όλους όσοι είναι μπροστά στα φώτα», είπε η ηθοποιός για όσα γράφονται σχετικά με την προσωπική της ζωή και συνέχισε: «Δεν σοκάρομαι να διαβάσω κάτι που έχει να κάνει με μένα. Όταν είναι κάτι εντελώς αστήριχτο, μου, όμως, μου δημιουργεί μια αγωνία σχετικά με το πώς βγήκε αυτό. Η μεγάλη ανακρίβεια με αγχώνει. Μου φαίνεται λίγο πρόστυχο».

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιδρά σε όλα αυτά, απάντησε: «Συνήθως δεν απαντάω γιατί είναι σαν να ανοίγεις μια πόρτα από την οποία μπαίνει ένα ποτάμι. Πιστεύω ότι όποιος ασχολείται με αυτό το επάγγελμα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα πάντα».

Ακόμα, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο του Dancing With The Stars: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Πέρασα καλά, αγχώθηκα αρκετά. Μου φαίνεται δύσκολο και μου δημιουργεί πολύ στρες όλο αυτό. Δύσκολα θα έπαιρνα την απόφαση να συμμετάσχω. Θέλει μεγάλη προσήλωση και πολύ χρόνο κάθε μέρα, αυτό με δυσκολεύει και με φοβίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...