Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τσιμιτσέλης για «Κάτω Παρτάλι»: «Με έγλειφαν ταυτόχρονα μία αγελάδα και μία Ρωσίδα»

Ποια χαρακτήρισε ο ηθοποιός ως την πιο δύσκολη σκηνή του στο σήριαλ


Πόζαραν μαζί σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Νάντια Κοντογεώργη, που πρωταγωνιστούν στο «Κάτω Παρτάλι», τη σειρά που σαρώνει την τηλεθέαση κάθε εβδομάδα και μίλησαν για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουν ζήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
 
«Σε γενικές γραμμές εγώ έχω δυσκολευτεί λιγότερο από τους υπόλοιπους ίσως επειδή είμαι εξοικειωμένος με τα ζώα και τη φύση. Μέχρι στιγμής έχουν πέσει από γαϊδούρι ο Μίνως θεοχάρης και η Νάντια, ενώ στο ίσωμα έχουν πέσει ο Τάσος Χαλκιάς και η Βασιλική Τρουφάκου», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο περιοδικό ΟΚ!, ενώ η Νάντια Κοντογεώργη πρόσθεσε: «Όταν έχεις γύρισμα με ζώα, πρέπει να προσαρμόζεσαι στον χαρακτήρα τους, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Στη συγκεκριμένη σειρά, επειδή οι περισσότερες σκηνές είναι σε εξωτερικούς χώρους, ήμουν τυλιγμένη συνέχεια με το παλτό, το οποίο έβγαζα λίγο πριν ακουστεί το "Πάμε"! Αν κυκλοφορούσα με τα φορεματάκια που φοράει η Βίβιαν, θα είχα αρρωστήσει. Τον Γιάννη λυπόμουν περισσότερο που ανέβασε 39 πυρετό από το κρύο».
 
Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπλήρωσε: «Το χειρότερο ήταν όταν σε μία σκηνή με έγλειφαν ταυτόχρονα μία αγελάδα και μία Ρωσίδα. Επειδή αγελάδα ήταν δύσκολο να βρούμε, με φιλούσε μία γλώσσα που είχαμε πάρει από το κρεοπωλείο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...