Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σάκης Μπουλάς γλίτωσε από τον θάνατο δύο φορές

Μπορεί αυτή τη φορά να μην τα κατάφερε αλλά ο Σάκης Μπουλάς είχε ξεγελάσει τον θάνατο δύο φορές στο παρελθόν αποκάλυψε ο καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράππας.


Λίγo καιρό μετά το έμφραγμα που έπαθε το 2005 και το τετραπλό bypass στο οποίο υποβλήθηκε, ήταν να πάει ταξίδι στην Πράγα με το μοιραίο αεροσκάφος της Helios Αirways το οποίο συνετρίβη στο Γραμματικό Αττικής.

«Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος ο πολύς, είναι ότι η μοίρα του την φύλαγε λίγους μήνες αργότερα. Θυμάμαι ήμουν σε διακοπές τον Αύγουστο του 2005 και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Σάκη και μου λέει: “Σωτήρη άκου να δεις, είμαι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο, και ήταν να πάω εκδρομή στην Τσεχία, στην Πράγα. Περιμέναμε να προσγειωθεί από την Κύπρο το «Ήλιος» το οποίο έπεσε κάπου κοντά στην Αταλάντη”. Ήταν η δεύτερη φορά που του ξέφυγε (ο θάνατος)», αποκάλυψε ο κ. Πράππας στην εκπομπή «Μίλα».

Όπως λέει συγκινημένος ο καρδιοχειρουργός, ίσως αυτά τα γεγονότα του έδωσαν μια άλλη άποψη για τη ζωή καθώς «θέλησε να τη ρουφήξει, να έχει τα άκρα της, και κάθε φορά πήγαινε μέχρι εκεί που να προκαλεί τον θάνατο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...